Всі категорії
Додати товар

Набір 20 стиків. відновлювальна нічна маска із зеленим чаєм

139 грн
Опис

Нічна маска з екстрактом зеленого чаю Fenyi Green Tea Sleeping Mask є унікальним засобом для догляду за шкірою в період відпочинку. Засіб активно зволожує, вибілює та відновлює шкірний покрив. Маска добре впливає на обмінні процеси, на зовнішній вигляд і загальний стан шкіри.

Знімає сліди втоми, набряклості, надає шкірі свіжості, гладкості й омолоджує її.

Нанесення маски на ніч — ідеальний спосіб забезпечити шкірі якісний догляд, не витрачаючи багато часу. Вмісту одного паковання досить для разового застосування на обличчі та шиї. Герметичне паковання зберігає корисні властивості продукту.

У складі:

Зелений чай — делікатно очищає шкіру та пори, бореться із запальними процесами та усуває набряклості та зайвий шкірний жир.

Екстракт портулаку — має сильну протизапальну й антибактеріальну дію, прискорює процес загоєння ран і запалень, заспокоює подразнену та схильну до алергії шкіру, пом'якшує її.

Екстракт ромашки — сприяє регенерації шкіри, захищає від негативного впливу довкілля, добре тонізує та виводить токсини.

Гіалуронова кислота — притягує й накопичує вологу на поверхні шкіри, створює легку захисну плівку, запобігає випаровуванню води та зневодненню. Молекули гіалуронки заповнюють собою зморшки, і вони стають менш помітними, згладжуються.

Спосіб застосування: наносити маску треба на підготовлену, ретельно очищену шкіру, перед сном. Акуратно відкрийте паковання, видавіть засіб у долоню та розподіліть обличчям, дайте увібратися. Не змивайте, залиште на ніч.

Обсяг: 20 стиків * 3 грм. терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?