Всі категорії
Додати товар

Набір 20 стиков. нічна маска для обличчя baizton centella з екстрактом азійської центели

125 грн -10% 113 грн
Опис

Нічна маска для обличчя Baizton Centella з екстрактом азійської центели відновлює еластичність і пружність шкіри, звужує пори, перешкоджає утворенню рубців і шрамів після запалень. Покращує гідроліпідний баланс і структуру та тон шкіри, зміцнює мембрани клітин і захисний бар'єр. Ефективно зволожує суху шкіру та покращує її еластичність.

В основі маски використовуються екстракт центели азійської, ніацинамід, рослинний комплекс екстрактів.

Переваги маски:

Комплексний вплив на шкіру. Вплив на клітини шкіри екстракту центели азійської дає потужний оздоровчий і омолоджувальний ефект. Завдяки їй послаблюється УФ-випромінювання на шкіру, поліпшується мікроциркуляція й зменшується венозна гіпертензія. Екстракт рослини ефективно захищає стовбурові клітини шкіри від старіння, відновлює пошкодження шкіри.

Також у складі: Вітамін В2, що міститься в зеленому чаї, має ранозагоювальні властивості. Крім цього зелений чай активізує кровообіг, забезпечує клітини киснем, посилює захисні властивості шкіри. Дубильні речовини зеленого чаю створюють на шкірі щільну плівку, що надає бактерицидну дію. Екстракт зеленого чаю не тільки механічний, але й біохімічно очищає пори, ліквідує сухість шкіри, покращує мікроциркуляцію в тканинах, зміцнює стінки найдрібніших судин.

Зручність застосування. Нанесення маски на ніч — ідеальний спосіб забезпечити шкірі якісний догляд, не витрачаючи багато часу.

Оптимальна форма випуску. Вмісту одного паковання досить для разового застосування на обличчі та шиї. Герметичне паковання зберігає корисні властивості продукту.

Спосіб застосування: наносити маску треба на підготовлену, ретельно очищену шкіру, перед сном. Акуратно відкрийте паковання, видавіть засіб у долоню та розподіліть обличчям, дайте увібратися. Не змивайте, залиште на ніч.

Також можна використовувати як крем для обличчя або нічний крем.

Основні інгредієнти маски імпортуються з Південної Кореї, формула безпечна, не містить гормонів, спирту та важких металів.

Об'єм: 20 стиків * 4 мл. терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?