Всі категорії
Додати товар

✨нічна маска для обличчя з екстрактом рису

15 грн
Опис

💖Забезпечити шкірі обличчя додаткове живлення та прискорити відновлення можна завдяки використанню нічної маски від фірми Laikou. Вона не пересушує шкіру, не викликає подразнень та почервонінь, активно насичує шкіру корисними речовинами в нічний час, омолоджує та прибирає сліди втоми та стресу, бореться з тьмяністю та покращує колір обличчя. Нічна маска швидко зволожує, заспокоює подразнену шкіру та сприяє її відновленню, прибирає набряки та покращує зовнішній вигляд та загальний стан шкіри.

Косметичний засіб стимулює мікроциркуляцію крові та синтез природного колагену та еластину, тонізує, прибирає темні кола під очима, захищає від передчасного старіння та нейтралізує дію вільних радикалів. Косметичний засіб підвищує пружність, бореться з в'ялістю та зневодненням, перешкоджає появі запальних процесів, розгладжує та покращує структуру, надає гладкості та шовковистості, захищає від негативних впливів навколишнього середовища. Регулярне використання нічної маски в доглядових процедурах оздоровлює та очищує шкіру, надає свіжого та доглянутого вигляду, надовго зберігає молодість та природну красу шкіри вашого обличчя.

✅Застосування:

Нанесіть увечері на ретельно очищену шкіру обличчя і шиї на останньому етапі догляду. Вранці змийте залишки теплої води.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?