Всі категорії
Додати товар

Ліфтингова маска для підтяжки контуру обличчя purederm firming lift multi-step v-line treatment

150 грн -50% 75 грн
Опис

До 29.10.23!!!
Це двоетапна програма відновлення шкіри, яка поєднує в собі переваги ампули сироватки для шкіри підборіддя та гелевого патчу для максимального результату. 

Lift Ampoule (Крок 1): ампула сироватка для підтяжки шкіри розроблена для використання перед нанесенням патчу з гелем V-Line, сироватка зміцнює та усуває нееластичність шкіри, одночасно полегшуючи поглинання активних інгредієнтів з гелевого патчу.

Гелевий патч (2 Крок): виготовлений із високозволожуючого гідрогелю з чудовою еластичністю та адгезією щоб допомогти тонізувати стомлену дерму прибираючи провисання шкіри та подвійне підборіддя для більш чітких і гладких контурів обличчя.

Вушні петлі щільно натягують шкіру, посилюючи здатність маски підтягувати обличчя для досягнення максимальних результатів. Колаген зміцнює та підтягує шкіру, а екстракт гарбуза та гінкго покращує мікроциркуляцію та зменшує набряки на обличчі.

Спосіб застосування

1. Ретельно очистіть і тонізуйте обличчя.

2 Відкрийте пакет уздовж пунктирної лінії в центрі та відкрийте ампулу Firming Lift Ampoule (Крок 1). Нанесіть рівним шаром на область підборіддя.

3. Відкрийте гелевий патч V-Line (Крок 2) і видаліть пластиковий вкладиш. Нанесіть патч блискучою стороною до шкіри. Прикріпіть середину до центру підборіддя. М’якими розгладжуючими рухами потягніть до щік і розмістіть вушні петлі навколо вух. Розгладьте бульбашки повітря, забезпечивши хороший контакт зі шкірою.

4. Носіть маску від 20 до 30 хвилин.

5. Зніміть маску і змийте залишки водою.

Це двоетапна програма відновлення шкіри, яка поєднує в собі переваги ампули сироватки для шкіри підборіддя та гелевого патчу для максимального результату.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
inna_4321
inna_4321
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?