Всі категорії
Додати товар

Чорна маска-плівка з бамбуковим вугіллям

49 грн
Опис

Стан — нове, Бренд — BIOAQUA (Біоавква)

Властивості: Чорна маска плівка з вугіллям чудово очищає шкіру, усуває лущення й чорні цятки. Звужує пори, роблячи обличчя чистим і свіжим. Рекомендується до використання 1 раз на тиждень для всіх типів шкіри.

Склад: Бамбукове вугілля — тонізує, освіжає, очищає й знезаражує шкіру. Тому після застосування маски Ви не тільки позбудетеся темних точок і лущення, але й зменшите висипки та почервоніння.

Результат: Після застосування шкіра стає гладкою й шовковистою. Пори очищені та зменшені. Шовлушення повністю проходять, а почервоніння й висипання стають куди меншими.

Спосіб застосування: Розпалюйте обличчя у ванні, сауні або за допомогою парової бані, теплої мокрого рушника та нанесіть маску середнім шаром, щоб вона була чорно-напівпрозорою. Зачекайте, поки вона повністю застигне (час застигання залежить від шару, зазвичай приблизно 10-15 хвилин). Коли маска з рідкої перетвориться на плівку — плавно зніміть її. Якщо з якоїсь причини у Вас не вийшло повністю зняти маску — змийте залишки теплою водою. Після нанесіть сироватку або крем.

Нова, 30 г, терміни чудові

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 30мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?