Всі категорії
Додати товар

Маска гідро-гель ліфтинг ефект

106 грн
Опис

Для всіх типів шкіри
Маска є альтернативою пластичним операціям і косметичним процедурам, спрямованим на підтяжку зрілої шкіри. Візуально зменшує біологічний вік шкіри, моделює овал обличчя, розгладжує дрібні зморшки, забезпечує помітний і тривалий ліфтинг-ефект.

Маска-гідрогель «Ліфтинг-ефект»:
✓ ефективно підвищує рівень зволоження епідермісу
✓ активні інгредієнти в складі протидіють передчасному старінню шкіри, яке спричиняється забрудненням та впливом інших несприятливих факторів зовнішнього середовища
✓ чинить комплексну дію на шкіру: тонізує, освіжає, глибоко зволожує
✓ надає пружності та підвищує еластичність шкіри
✓ звужує пори та повертає шкірі здоровий сяючий вигляд.

Маски вистачає на два застосування, адже кожна упаковка містить 2 саше по 6 мл.

Як правильно наносити маску?

Крок 1️⃣ Перед нанесенням маски шкіру обличчя, шиї та зони декольте потрібно ретельно очистити. Тільки так у шкіру проникає оптимальна кількість активних інгредієнтів і досягається максимальний ефект.

Крок 2️⃣ Нанесіть маску на обличчя за допомогою косметичного пензля або просто кінчиками пальців. Уникайте потрапляння маски на слизову оболонку губ і шкіру навколо очей.

Крок 3️⃣ Залиште маску на 20-30 хвилин на обличчі, а для проникнення активних інгредієнтів у глибокі шари шкіри можна наносити під маску сироватку від WHITE MANDARIN.

Крок 4️⃣ Змийте маску теплою водою або видаліть залишки косметичною серветкою чи ватним диском. ‼️Якщо ви хочете стимулювати кровообіг у шкірі, змивайте холодною водою.

Крок 5️⃣ Після процедури нанесіть на шкіру денний або нічний крем для обличчя від WHITE MANDARIN.

🥰 Спробуйте й одразу відчуйте результат, а для пролонгованого ефекту використовуйте маску 1-2 рази на тиждень мінімальним курсом 8-10 процедур або постійно

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
luciam
luciam
Супер-продавець
Київ
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?