Всі категорії
Додати товар

Хіт! патчі з гіалуроном і червоними водоростями гідрогелеві bioaqua патчи probeauty

195 грн -24% 150 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 60 шт/80 г, підходять для будь-якого типу шкіри, вік 25+. Поставляються в баночці в комплекті з лопаткою для вилучення патчів, поміщеній у фірмову коробку, запаяну зовні у заводську плівку.
Дія: зволоження, омолодження, протизапальна та антиоксидантна дія, освітлення, боротьба зі зморшками, набряками, пігментацією та темними колами, регенерація.
Патчі з екстрактом червоних водоростей відмінно зволожують шкіру, розгладжують зморшки та знімають набряклість. Підходять для чутливої ​​шкіри, оскільки червоні водорості загоюють і заспокоюють шкіру. Екстракт червоних водоростей планктону дуже добре зволожує шкіру та розгладжує зморшки. Знімає запалення, почервоніння та лущення. Ідеальний варіант для сухої та чутливої ​​шкіри повік. Гіалуронова кислота зволожує, живить та наповнює вологою клітини. Екстракт ірландського моху (carrageenan, chondrus crispus) є натуральним загусником, який крім формування патчів відмінно зволожує шкіру, наповнює її вологою та підтягує. Як і всі гідрогелеві маски, патчі мають відмінну зволожуючу дію, а також запускають процеси детоксикації шкіри - позбавляють її від шлаків і токсинів, що накопичилися в порах. Завдяки такому впливу і потужному комплексу, що омолоджує, компонентів шкіра навколо очей розгладжується, підтягується і освітлюється. При регулярному застосуванні патчів шкіра навколо очей стає пружною та еластичною, сіточка зморшок розгладжується, темні кола та набряклість стають менш вираженими.
Спосіб застосування: на очищену шкіру в області очей прикласти патчі, легкими рухами досягти щільного прилягання. Через 20-30 хвилин патчі зняти, залишкам сироватки дати вбратися в шкіру. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?