Всі категорії
Додати товар

The history of whoo neck and face sleeping mask 30ml нічна відновлювальна маска для...

720 грн
Опис

Це нічна нічна маска, який має вигляд якнайдовше забетиться від вашого обличчя та шиї. Його богaтя текcтура пoлнocтью вбирається й наступного дня зділяє вaшу нeвepьно м'якою та гладкою.

Завдяки ферментованим екстрактам рослин у складі маска забезпечує шкіру поживними речовинами, пом'якшує та зволожує шкіру під час сну. На ранок шкіра обличчя стає пружнішою й шовковистою. Королівський секретний рецепт підтримує шкіру здоровою, наповнюючи її енергією впродовж усієї ночі. Маска м'яко тане на обличчі, має приємний квітково-трав'яний запах. Чудово зволожує і підтягує шкіру шиї. Після застосування нічної маски для обличчя та шиї шкіра стає зволоженою, м'якою й ніжною.

• Ефекти: Допомагає зменшити появу зморщок.

Після застосування Sleering Rerair Маsk для обличчя та шиї шкіра стає зволоженою, м'якою й ніжною.

Нічна маска працює впродовж усієї ночі. Насичує дерму вітамінами та мінералами, що містяться в лікарських травах, які входять до складу засобу. Рецепт містить такі натуральні екстракти цілющих рослин:
дудник китайський;
кизил;
акантопанакс;
дикий женьшень;
спаржа;
Кордицепс військовий.
Також склад маски для відновлення шкіри обличчя й шиї містить екстракти 24-каратного золота, природного бурштину, оленячих рогів. Такий потужний еліксир молодості гарантує приголомшливий результат застосування засобу. Обличчя та зона шиї вже після першої процедури змінюються. Зморшки згладжуються, поверхня епітелію стає м'якою, гладкою. Шкіра має сяйний, відпочилий, свіжий вигляд. Відходить сухість зневодненої дерми.

Підходить маска та для запобігання старінню. Їх називають природним джерелом життєвої енергії. Речовина здатна «налаштувати» клітини на пристосування і стійкість до агресивних чинників. Завдяки цьому, клітини епідермісу та сполучної тканини більш життєздатні навіть в екстремальних умовах. Вони менш сприйнятливі до негативного впливу, довше не руйнуються, не відмирають, не деформуються.

Інші компоненти цієї маски для обличчя й шиї теж належать до потужних а речовин. Вони доповнюють і підсилюють дію один одного. Дерма отримує концентрований догляд у період, коли природні процеси регенерації перебувають на піку активності.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?