Всі категорії
Додати товар

Золота маска плівка 150 мл ерсаг протизапальна для глибокого очищення та звуження пор

450 грн
Опис

Золота маска плівка 150 мл Ерсаг протизапальна для глибокого очищення
Золота маска-плівка Ерсаг призначена для глибокого чищення. Іони золота, які є в засобі, на клітинному рівні сприяють регенеративним процесам у шкірі. У такий спосіб відновлюється пошкоджена шкіра, контур обличчя стає більш підтягнутим і міцним. Застосування маски сприяє корекції судинної сітки. Завдяки наявності в складі колагену сприяє звуженню пор, підвищує еластичність, пружність і м'якість шкіри. Крім цього, маска має протизапальну дію, добре зволожує. Бореться з пігментацією, що вже має пігментацію. Стимулює захисні функції шкіри. Золота маска ERSAG освіжає й тонізує, допомагає відновити здоровий вигляд обличчя.

Має в'язку консистенцію, завдяки чому її легко наносити на обличчя. Маска має в'язку консистенцію, завдяки чому її легко наносити на обличчя. Знімається після повного висихання.
Спосіб застосування золотої маски плівки Ерсаг протизапального:
Необхідно нанести тонкий шар на обличчя, можна на шию, але уникаючи зони навколо очей і губ. Залишити на 15-20 хвилин. Після чого зняти маску та промити місця нанесення водою. Не можна наносити золоту маску-плівку ERSAG на пошкоджену та подразнену шкіру. У разі потрапляння в очі ретельно промити водою. Зберігати в недоступних для дітей місцях.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Всі типи
Призначення:
Антивікове Тонізуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?