Всі категорії
Додати товар

Очисна пінка для звуження пор be the skin bha+ pore zero cleansing foam 1 ml (пробник)

18 грн
Опис

Пінка для глибокого очищення пор Be The Skin BHA+ Pore Zero Cleansing Foam:

• Має відлущувальну та протизапальну дію, що допоможе під час боротьби з акне та висипання.
• Ніжно видаляє з поверхні епідермісу відмерлі клітини, надлишки себуму, залишки макіяжу та інші забруднення, сприяє оновленню та регенерації дерми, що поліпшить загальний тон шкіри та мікрорельєф.

Запатентований комплекс Willow-BHA 1% містить у собі Гідролат кори верби, у якому натуральним способом міститься Саліцилова або BHA кислота. і закапсульовану в ліпосомну мембрану Саліцилову кислоту. Така технологія комплексу технологія сприяє кращому засвоєнню та швидкому проникненню активних компонентів у глибокі шари епідермісу.

Ліпосоми, що відіграють роль «транспортних контейнерів» — мембрана ліпосом здатна захистити компонент від впливу довкілля (зберігається свіжість інгредієнтів), а також самі ліпосоми з легкістю проникають всередину епідермісу, проносячи із собою активні інгредієнти. Саліцилова кислота в складі комплексу є ефективним компонентом у боротьбі з недосконалостями шкіри. Завдяки жиророзчинній властивості вона може проникати глибоко в клітини через пори, і, маючи антисептичні та протизапальні дії, легко усуває запальні процеси. Також саліцилова кислота є ефективним ексфоліантом — здатна розчиняти рогові нашарування, відлущує ороговілі клітини епідермісу, що скупчуються на поверхні шкіри, вирівнюючи її мікрорельєф.
Склад посилений комплексом зелених фруктів (Яблуко, Виноград, Папая й Японський абрикос), які збільшують відлущувальну дію пінки завдяки вмісту AHA кислот (фруктові, винні) натуральним способом.

Олія насіння Чіа містить велику кількість незамінних жирних кислот, амінокислот і вітамінів для нашої шкіри, що допомагає підтримувати оптимальний рівень зволоження.

Гліцерин чудово зволожує й пом'якшує шкірні покриви, а також сприяє нормальному процесу життєдіяльності клітин епідермісу, що допомагає відновити та зміцнити його.

*Ліпосоми — мікроскопічні сфери, стінки яких влаштовані так само, як клітинна мембрана.

Спосіб застосування: Необхідна кількість засобу спіньте в долонях і нанесіть на вологе обличчя. Акуратно, кінчиками пальців, помасажуйте обличчя. Після чого змийте засіб теплою водою.

Пробник 1 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?