Всі категорії
Додати товар

Purito from green deep foaming cleanser пінка для обличчя з центелою та зеленим чаєм

16 грн
Опис

Purito From Green Deep Foaming Cleanser Пінка для обличчя з центелою та зеленим чаєм

Має нейтральний рівень pH 5,5, а значить не сушить і не стягує шкіру після вмивання. Надає заспокійливу дію на шкіру, знімає роздратування, забезпечує антиоксидантний ефект.
Очищаюча пінка, яка сприяє нормалізації рН-балансу поверхні обличчя.
Усуває всі види забруднень і залишки макіяжу, проникає глибоко в пори і розчиняє сальні пробки, забезпечує шкірі свіжість і пружність.

Склад засобу безпечний і не містить шкідливих хімічних речовин, що сподобається самій чутливій шкірі.

Purito From Green Deep Foaming Cleanser має м´яку кремоподібну текстуру, яка не допускає почуття стягнутості і сухості, шкіра стає ніжною і зволоженою.

Активні компоненти:

Екстракт центели азіатської - багатофункціональний актив з безліччю переваг для всіх типів шкіри. Має заспокійливі і загоювальні властивості, усуває почервоніння, свербіж і лущення, відновлює пошкоджену шкіру. Стимулює внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнює стінки капілярів і судин, запобігає їх ламкості.

Екстракт зеленого чаю - ефективно усуває наслідки стресу, заспокоює запалення і подразнення, свербіж і тьмяний відтінок шкіри. Повертає шкірі життєву силу і енергію, робить її більш свіжою і сяючою. Має лікувальні і бактерицидні властивості.

Екстракт кореня солодки (лакриці) - надає заспокійливу дію на подразнену, запалену шкіру. Усуває почервоніння і свербіж, має бактерицидну, протимікробну і освітлюючу дію.

Спосіб застосування:
Невелику кількість засобу нанести на вологу шкіру і масажними рухами розподіліть по всій поверхні обличчя до появи піни. Ретельно змити теплою водою. Підходить для ранкового та вечірнього догляду.

Пробник

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?