Всі категорії
Додати товар

The ordinary mandelic acid 10% + ha пілінг з мигдальною кислотою

495 грн
Опис

Пілінг з мигдальною кислотою 30ml

The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA призначений для дбайливого догляду за всіма типами шкірного покриву, навіть за чутливим. Продукт містить мигдалеву кислоту, яка відрізняється м'яким впливом. Цей активний компонент проникає в глибокі шари епідермісу, розслабляє, вирівнює відтінок, омолоджує і активує механізм клітинного оновлення.

Засіб має антибактеріальні властивості і знижує інтенсивність виділення себуму. Він ефективно бореться проти вугревого висипу, загоює запалення і знімає почервоніння. У складі немає силіконів, мінеральних олій, спирту чи глютену. Пілінг бренду The Ordinary глибоко очищає і звужує пори, а також видаляє ороговілі клітини. З ним ваша шкіра стане свіжою, отримає здоровий колір і доглянутий вигляд!

Спосіб застосування
наносити кілька крапель пілінгу на очищену шкіру обличчя. Використовуйте один раз на день, бажано ввечері. На початку використання рекомендується розведення з іншими косметичними засобами. Продукт містить кислоту AHA, яка може підвищувати чутливість шкіри на сонце. Рекомендується використовувати сонцезахисний крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?