Всі категорії
Додати товар

Скребок для масажу гуаша гуа ша. gua sha. guasha.

370 грн
Опис

Матеріал: Груша.
Розміри: 145 x 75 мм.
Товщина: 6 мм, крайка 3 мм.
Покриття: Олія для дерева Borma Hard Top Oil. Суміш цінних модифікованих натуральних олій. Ідеально підкреслює натуральну красу деревини. Дає змогу отримати високу прозорість і натуральний ефект фінішного покриття на виробах. Призначено для всіх предметів, що контактують із їжею. Його спеціальна формула забезпечує стійкість до утворення подряпин і забруднень (вода, спирт, кава, кола, фруктові соки). Легко очищається й реставрується. Відповідно до норм EN71-III, не містить потенційно небезпечних речовин.
---
Можливе виготовлення інструмента з Ваших світлин/малюнків/на ескізів.
---
Масаж Гуаша є одним із найстаріших різновидів китайських масажів, якому налічується вже понад чотири тисячі років. Творцями унікальної техніки є стародавні мудреці, які використовували знання про потік енергії в каналах людини. Китайський масаж Гуаша може поліпшити роботу внутрішніх органів людини, а також дає змогу створити в організмі запас енергії на багато років.
Ця методика покращує стан шкіри та підшкірно-жирового клітковини завдяки стимуляції обміну речовин і поліпшенню кровотоку. Унаслідок цього відбувається природне зниження ваги та корекція фігури.
---
масаж гуаша скребок купити ціна україну дерево деревина для обличчя тіла

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?