Всі категорії
Додати товар

Очищуюча пінка гель для обличчя heimish all clean green foam 150 мл

420 грн
Опис

Heimish All Clean Green Foam — це пінка для вмивання надделікатний очисний засіб спеціально розроблена для очищення тонкої, чутливої, подразненої.
Не викликає відчуття стягнутості та сухості. Підтримує здоровий ph-баланс шкіри.
Має гелеву консистенцію й невелику витрату, а під час контакту з водою прекрасно розмивається в густу повітряну піну, яка ретельно очищує шкіру, не пошкоджуючи її.
Засіб чудово очищує пори, справляється з залишками макіяжу, засобів з догляду і бруду довкілля, яка накопичується в шкірі, усуває зайвий себум.

Екстракт кори квілайї ретельно очищає шкіру, вбиває шкідливі бактерії та грибок, корисний у разі дерматитів різного генезу та вугрових висипань, оскільки прискорює процеси відновлення епідермісу.
Екстракт центели азійської у своїй формулі містить кофеїн (прискорює метаболізм, сприяє глибшому проникненню корисних речовин у шкіру), магній (має антиоксидантний і загоювальний ефект, нормалізує циркуляцію крові), вітаміни А, Е (живлять ( шкіру, слугують профілактикою передчасного старіння).
Екстракт гамамелісу зміцнює стінки кровоносних судин, звужує пори, регулює роботу сальних залоз, має антисептичну та протигрибкову дію, ефективний проти будь-яких запальних процесів і акне.

Спосіб застосування: спіньте невелику кількість гелю в долонях або за допомогою спеціального пристосування, нанесіть отриману пінку на обличчя, помасажуйте, змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?