Всі категорії
Додати товар

Kiehl`s олія для видалення макіяжу midnight recovery botanical cleansing oil

20 грн
Опис

Олія для видалення макіяжу та очищення шкіри обличчя

Вечірні процедури краси наповнені особливим змістом. Не потрібно нікуди поспішати, можна повністю присвятити себе догляду, що допоможе зняти нервову і м'язову напругу, а також покращить зовнішній вигляд. Навіть видалення макіяжу можна перетворити на SPA, якщо скористатися гідрофільною олією Botanical Cleansing Oil з легендарної лінії Midnight Recovery елітного американського бренда Kiehl`s.

Лише одне натискання на помпу — і невелика доза шовковистої есенції вже на вашій долоні, лише один доторк до води — і запашна піна огортає обличчя, м'яко розчиняючи пил і бруд, косметику і себум в порах. Водночас засіб не порушує природний баланс pH і не подразнює навіть чутливу шкіру. Сквалан зберігає запас живильної вологи всередині клітин, а натуральна олія примули вечірньої сприяє активній регенерації та ревіталізації епідермісу. Ефірна олія лаванди забезпечує потужну антисептичну і заспокійливу дію, вона знімає почервоніння і чудово тонізує. Насолоджуйтеся розкішшю природного догляду завдяки Kiehl`s.

Спосіб застосування: нанести кілька крапель олії на мокрий, трохи віджатий спонж або вологий ватний диск. Круговими рухами видалити косметику з очей та обличчя — по масажувальних лініях.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
oleksa15
oleksa15
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?