Всі категорії
Додати товар

Набір комплексний догляд c вітаміном с hillary vitamin c complele treatment

2622 грн
Опис

HI-11-961
Комплексний догляд за обличчям з потужним антиоксидантом вітаміном С ефективно доглядає за шкірою, усуває постакне та гіперпігментацію та сприяє вирівнюванню тону шкіри за рахунок вироблення колагену.

Легкий крем-флюїд для обличчя з вітаміном С захищає від руйнівних факторів зовнішнього середовища, які призводять до старіння, втоми та зморшок.

Крем для повік з вітаміном С захищає від перших ознак старіння, запобігаючи їхній появі або усуваючи вже наявні недосконалості.

Тонік миттєво зволожує, освіжає шкіру та наповнює її сяйвом. Допомагає активним компонентам доглядових косметичних засобів легко проникати в глибокі шари шкіри.

Гель для м'якого очищення повністю позбавляє шкіру обличчя від косметики та забруднень, а також стежить за здоров’ям клітин епідермісу. Усуває сухість та лущення на шкірі, залишаючи відчуття шовковистості та гладкості. Має легкий освітлюючий ефект та антиоксидантну дію завдяки вмісту стабілізованого вітаміну С.

Аскорбіл глюкозид (AA2G™) – це натуральний вітамін С (аскорбінова кислота), стабілізований глюкозою. Таке поєднання дозволяє ефективно і легко використовувати в косметичній продукції всі переваги вітаміну С. Коли креми або лосьйони, що містять цей інгредієнт, наносять на шкіру, альфа-глюкозидаеа – ензим, що є присутнім у шкірі, – взаємодіє з AA2G™, сприяючи поступовому вивільненню вітаміну.

Аскорбіл глюкозид спочатку був розроблений в Японії як препарат, що використовується в косметичній продукції для освітлення загального тону шкіри та зменшення пігментації (старечі плями та ластовиння). Подальші дослідження виявили інші корисні властивості інгредієнта, і сьогодні Аскорбіл глюкозид використовується не тільки для відбілювання, але й для того, щоб освіжити тьмяну шкіру, запобігти старінню та, крім того, у сонцезахисних продуктах.

До набору входять:

Зволожуючий гель для умивання з вітаміном С Hillary Vitamin С Мoisturizing Cleansing Gel, 150 мл;
Стимулюючий тонік з вітаміном С Hillary Vitamin C Stimulating Toner, 200 мл;
Освітлюючий крем для повік з вітаміном С Hillary Vitamin С Bright Eye Cream, 15 мл;
Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном С Hillary Vitamin C Intensive Skin Revitalization Fluid, 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари