Всі категорії
Додати товар

Пінка для глибокого очищення manyo factory pure & deep cleansing foam, 20 мл

175 грн
Опис

Мініверсія: туба 20 мл з запаяним фольгою носиком без індивідуальної картонної коробки.
Термін використання: 20.11.2025
Пінка для глибокого очищення пор очищає шкіру від усіх видів забруднень, усуває надлишки шкірного себуму та залишки макіяжу. Також пінка пом’якшує шкіру, розгладжує рельєф і підвищує пружність, робить шкіру м’якою та бархатистою.

Пінка утворює хмару дрібних бульбашок, завдяки чому вона не викликає подразнення і зволожує поверхню шкіри. Дрібні бульбашки м’яко проникають у глибину навіть найпомітніших пір, ефективно видаляють будь-які забруднення і розчиняють сальні пробки.

Основні діючі компоненти:
Кераміди – відновлюють гідроліпідний бар’єр шкіри, підвищують захисні функції епідермісу.
Молочні протеїни – надають шкірі антиоксидантну, бактерицидну, зволожувальну та поживну дію. Протеїни козячого молока зміцнюють шкіру, мають захисну функцію, усувають набряки, пом’якшують, запобігають зневодненню, також розгладжують зморшки, надають шкірі бархатистість, освітлюють, покращують колір обличчя.
Гіалуронова кислота відповідає за глибоке зволоження шкіри та підтримку на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри.
Екстракт ромашки — інтенсивно зволожує, заспокоює, тонізує шкіру.
Вітамін Е — потужний антиоксидант. Блокує негативну дію вільних радикалів, підтримує місцевий імунітет
Спосіб застосування: 
Під час очищення візьміть достатню кількість засобу і збийте в густу піну, акуратно помасажуйте все обличчя та ретельно змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари