Всі категорії
Додати товар

6 кроків інтенсивного догляду за обличчям з вітаміном с hillary vitamin c intensive care 6 step

4397 грн
Опис

K-11-408
6 кроків до ідеальної шкір з потужним антиоксидантом вітаміном С, що ефективно доглядає за шкірою, усуває постакне та гіперпігментацію та сприяє вирівнюванню тону шкіри за рахунок вироблення колагену.

Інтенсивна сироватка зі стабілізованою формою вітаміну С вирівнює тон, відновлює та надає шкірі здорового сяйва. Активно зволожує шкіру завдяки вмісту трегалози. Має антиоксидантну дію та захищає від руйнівної дії навколишнього середовища.

Легкий крем-флюїд для обличчя з вітаміном С захищає від руйнівних факторів зовнішнього середовища, які призводять до старіння, втоми та зморшок.

Крем для повік з вітаміном С захищає від перших ознак старіння, запобігаючи їхній появі або усуваючи вже наявні недосконалості.

Тонік миттєво зволожує, освіжає шкіру та наповнює її сяйвом. Допомагає активним компонентам доглядових косметичних засобів легко проникати в глибокі шари шкіри.

Гель для м'якого очищення повністю позбавляє шкіру обличчя від косметики та забруднень, а також стежить за здоров’ям клітин епідермісу. Усуває сухість та лущення на шкірі, залишаючи відчуття шовковистості та гладкості. Має легкий освітлюючий ефект та антиоксидантну дію завдяки вмісту стабілізованого вітаміну С.

Маска з вітаміном С, що покращує стан тьмяної, пігментованої та в'янучої шкіри, омолоджує і підтягує. Має антиоксидантну дію, нейтралізує вільні радикали, зменшує прояви гіперпігментації, висвітлюючи та вирівнюючи колір шкіри. Розгладжує і зволожує шкіру, активуючи природний синтез колагену. Після застосування маски шкіра виглядає оновленою, набуває здорового кольору та тонусу. Підходить для шкіри різних типів.

До набору входять:

Зволожуючий гель для умивання з вітаміном С Hillary Vitamin С Мoisturizing Cleansing Gel, 150 мл;
Інтенсивна сироватка для вирівнювання тону шкіри з вітаміном С Hillary Vitamin C Іntensive Еven Skin Tone Serum, 30 мл;
Антиоксидантна маска для рівного тону шкіри з вітаміном С Hillary Vitamin C Antioxidant Healthy Brightening Mask, 50 мл;
Освітлюючий крем для повік з вітаміном С Hillary Vitamin С Bright Eye Cream, 15 мл;
Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном С Hillary Vitamin C Intensive Skin Revitalization Fluid, 30 мл;
Стимулюючий тонік з вітаміном С Hillary Vitamin C Stimulating Toner, 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?