Всі категорії
Додати товар

Пінка для делікатного очищення шкіри обличчя dear klairs gentle black facial cleanser

750 грн -67% 250 грн
Опис

Пінка для делікатного очищення шкіри обличчя DEAR KLAIRS Gentle Black Facial Cleanser

М’який засіб для вмивання, ефективно і делікатно очищає шкіру обличчя, не пересушує і не викликає сухості, стягнутості та свербежу. Видаляє пил, себум та залишки макіяжу, не порушує гідроліпідний баланс завдяки низькому рівню ph. В основі рослинні екстракти, завдяки яким шкіра обличчя набуває здорового та доглянутого вигляду. Щільна кремова текстура збивається в приємну піну, яка легко розподіляється та зволожує шкірний покрив. Засіб дерматологічно протестований, не викликає подразнення та підходить для чутливої ​​чи схильної до алергії дерми.

Основні компоненти:

Екстракт чорного трюфеля – зміцнює та підтягує дерму, усуваючи обвисання, глибоко зволожує та інтенсивно живить, робить шкіру еластичною, гладкою та сяючою. Освітлює пігментні плями та ластовиння, містить антиоксидантний фермент супероксиддисмутазу, який одночасно відновлює пошкоджену шкіру та розгладжує зморшки.
Екстракт плодів ожини – допомагає усунути забруднення та ороговілі частинки, позбавляє шкіру від шлаків та токсин. Нормалізує роботу сальних залоз та нейтралізує підвищену жирність, робить поверхню обличчя гладкою, красивою та доглянутою.
Екстракт насіння чорного кмину – покращує стан жирної та проблемної шкіри, забезпечує виражену лікувальну дію на вугровий висип, акне, запалення та застійні явища, сприяє розсмоктуванню рубців та шрамів. Тонізує, заспокоює дерму, запускає процеси регенерації.
Екстракт сої – зволожує та глибоко живить шкірний покрив, утримуючи вологу всередині клітин, допомагає зберегти пружність та скоротити кількість зморшок.
Спосіб застосування:
Невелику кількість пінки спінити вологими долонями та акуратно помасажувати пару хвилин обличчя. Змити теплою водою. Використовувати для вмивання 1-2 рази на день: вранці як самостійний очищуючий засіб, а ввечері в комплексі з гідрофільним маслом.

20 мл - 250 грн
140 мл - 890 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?