Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання etude house baking powder bb deep cleansing foam 160 мл

295 грн
Опис

М'який засіб для глибокого очищення шкіри Etude House Baking Powder BB Deep Cleansing Foam видаляє як повсякденні забруднення, так і косметику, зокрема найстійкіші, а також ББ-креми.

Пінка із содою незамінна для людей із чутливою та проблемною шкірою, позаяк має протизапальну, пом'якшувальну та заспокійливу дію, зменшує подразнення, сприяє освітленню чорних цяток

Пінка очищає до скрипу, не залишаючи шкірних забруднень ні найменшого шансу!

Основні компоненти:

•Плущова сода — інтенсивно очищає шкіру та усуває забруднення. Глибоко проникає в пори, виштовхуючи на поверхню всі шкідливі речовини та покращуючи доступ кисню до клітин. Сода також ефективно вибілює шкіру, вирівнює її тон, відлущує ороговілі клітини та покращує колір обличчя.
•Масла лимона й апельсина — очищають, освіжають і тонізують шкіру, абсорбують зайву жирність, регулюють роботу сальних залоз, нормалізують гідробаланс і звужують пори.
•Комплекс жирних кислот — відновлюють ліпідний бар'єр епідермісу, усувають сухість і лущення, перешкоджають випаровуванню вологи, відновлюють гладкість і еластичність, зменшують вираженість зморщок і уповільнюють вікові зміни.

Рекомендовано для шкіри, схильної до жирності, для боротьби з розширеними порами та чорними крапками.

Застосування: Спінити засіб із невеликою кількістю води, нанести на шкіру обличчя, помасажувати та змити теплою водою.

Об'єм: 160 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Блакитний
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?