Всі категорії
Додати товар

Гель-скатка renew aqualia - дбайливий пілінг для будь-якого типу шкіри.

1906 грн
Опис

Гель-скатка Renew Aqualia - дбайливий пілінг для будь-якого типу шкіри.
Об'єм 150 мл. Заводська упаковка. Лише оригінальна продукція!
Гель-скатка Renew Aqualia використовується для дбайливого очищення шкіри будь-якого типу: він не травмує, не подразнює, очищує до приємного скрипіння, але не пересушує шкіру. Унікальне поєднання гіалуронової кислоти з екстрактами рослин насичує шкіру мікроелементами, вітамінами та підтримує ідеальний баланс зволоженості епідермісу, а також забезпечує детокс-ефект. Делікатна формула препарату дозволяє часте використання, щоб шкіра мала завжди гладку поверхню без жодних недоліків.
В домашньому догляді використовується як дбайлива пілінгова процедура для регулярного очищення шкіри від відмерлих частинок.
Після використання гелю-скатки шкіра набуває неймовірної чистоти, зволоження та здорового сяючого вигляду.
ЗАСТОСУВАННЯ: після очищення нанести тонким шаром на суху шкіру обличчя, зробити легкий масаж протягом 1-2 хвилин та змити достатньою кількістю ледь теплої води. Також можна нанести тонким шаром на вологу шкіру, помасажувати 1-2 хвилини та та змити достатньою кількістю ледь теплої води.
Використовувати 2-3 рази на тиждень.
Можна також замовити будь-яку космецевтику Renew на офіційному сайті skinon крапка com крапка ua Ви вводите мій ID: 00721 для реєстрації на сайті і ще додатково отримуєте знижку - 20%.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення

Схожі товари