Всі категорії
Додати товар

Очисний засіб для обличчя skin&co roma truffle therapy whipped cleansing cream...

400 грн -20% 320 грн
Опис

Очисний засіб для обличчя Skin&Co Roma Truffle Therapy Whipped Cleansing Cream 30ml (travel формат)
Код — 08117, є кілька штук
Оригінальна вартість 30ml - 8$ (без урахування доставки)

Whipped Cleansing Cream — це висококонцентрований очисний засіб для обличчя, розроблений на основі чистого екстракту чорного трюфеля та олії солодкого мигдалю. Вона ідеально підходить для відновлення та зволоження сухої та тьмяної шкіри, але також забезпечує додатковий догляд для чутливої шкіри.
Цей засіб містить незамінні жирні кислоти, які сприяють збереженню природного епідермального захисного бар'єра шкіри. Його вершкова текстура, немов тая на обличчі, легко очищає шкіру, живить її та дарує відчуття комфорту та свіжості.

• Очисний засіб, що складається з чистого екстракту чорного зимового трюфеля, олії солодкого мигдалю, листя мальви та ромашки
• Забезпечує інтенсивне зволоження, поживне зволоження, покращуючи пружність і тон шкіри
• Завдяки вмісту незамінних жирних кислот природний водний бар'єр шкіри відновлюється для підтримання еластичної шкіри та сяйного кольору обличчя

Чорний зимовий трюфель — містить високу концентрацію потужного антиоксиданту супероксиддисмутази (СОД), який виявляє, що клітини, пошкоджені вільними радикалами та агресорами довкілля, свертають назад і запобігають подальшому ушкодження

Олія солодкого мигдалю — з високим вмістом мононенасичених жирних кислот, білків, а також вітамінів А й Е, олія солодкого мигдалю добре підходить для глибокого очищення шкіри, видаляючи макіяж, олію, бруд і забруднення, що накопичилися впродовж дня.

Екстракт листя мальви — заспокійливий і пом'якшувальний, Malva Sylvestris, також відомий як мальва, є потужним пом'якшувальним рослинним екстрактом, який забезпечує шкірі захисний бар'єр від втрати вологи для сухої та чутливої шкіри.

Екстракт ромашки — популярний, заспокійливий і лікувальний екстракт квіток. Ромашка — це енергетичний комплекс, що містить фітоактивні ефірні олії, які заспокоюють чутливу та загоювальну ушкоджену шкіру, запобігають появі плям завдяки антибактеріальним і антисептичним властивостям.

Екстракт центели азійської — також відомий як Готу Кола або Тигрова трава, цей багатозадачний ботанічний екстракт має багато репаративних, захисних і протизапальних властивостей, які допомагають шкірі загоювати від рубців, прискорюють вироблення колагену, антиоксидантний захист і покращують появу темних плям і знебарвлення.

Спосіб застосування:
Акуратно нанесіть збитий очисний крем Truffle Therapy на шкіру та масажуйте круговими рухами впродовж 60 секунд. Протріть вологою серветкою або губкою для обличчя та змийте теплою водою.

Для максимального сяйва використовуйте збитий очисний крем Truffle Therapy 1-2 рази на тиждень або за потреби як зволожувальну маску для зволоження та живлення сухої, що лущиться й тьмяної шкіри. Нанесіть товстий шар збитого очисного крему на обличчя та зачекайте 15-20 хвилин, перш ніж знімати. Для сяйного результату змийте засіб м'якою серветкою й прохолодною водою, щоб звузити пори та запечатати вологу в шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?