Всі категорії
Додати товар

Патчі від прищів і акне точкові маскувальні, 72 шт.

95 грн
Опис

Параметри та опис:
Склад: Медичний гідроколоїд, екстракт центели азійської, поліуретанова плівка
Країна виробництва Китай
Дія — Проти акне; проти прищів; антибактеріальне
Вага товару з пачкою (г) — 28 г
Тип патчів Гідроколоїдні; точковий пластир від акне; патчі від прищів і акне

Загальні характеристики:
Кількість предметів у пакованні — Патчі гідроколоїдні — 72 шт.

***
Акне — серйозне захворювання шкіри. Для лікування потрібні комплексні заходи. Дерматологи рекомендують гідрогелеві патчі проти прищів. Патчі для точкового нанесення проти акне — гідроколоїдні, невидимі наклейки на прищі для проблемної шкіри, які ефективно та дбайливо борються з висипками, чорними крапками, вуграми на шкірі, створюючи захисне середовище, абсорбує та поглинають рідину, видаляють гній і забруднення, запобігаючи утворенню нових прищів і рубців. Патчі від прищів і акне доглядають за обличчям. Пластирі для прищів водонепроникні, дихаючі.
Патчі від прищів на обличчі виготовлені з натуральних, гіпоалергенних інгредієнтів — медичного гідроколоїда, що високо поглинає гідроколоїда й екстракту центели азійської. Гідроколоїд допомагає прискорити процес дозрівання «несновлень», а екстракт азійської центели прискорює дозрівання прищиків, загоює та знімає запалення, сприяє регенерації клітин. Протизапальні патчі стерилізовані ультрафіолетом, безпечні для шкіри. Комплект гідроколоїдних патчів має в наборі 2 розміри локальних патчів 8 і 12 мм, лише 72 штуки, 2 індивідуальні блістери по 36 штук.
Невидиме покриття пластиру від вугрів — чиста, матова поверхня та дуже тонкий зовнішній край. Гідроколоїдна наклейка виглядає непомітно, можна використовувати в будь-який зручний для вас час. Точковий тонкий пластир непомітний на шкірі під макіяжем, що матує. Зручно використовувати під час сну. Просто наклейте патч на проблемну зону шкіри та лягайте спати.
Використовуйте цей гідроколоїдний засіб від чорних цяток регулярно.
Мініпластирі смужки від акне антиприщ підходить для жінок і чоловіків, як засіб проти прищів для підлітків для дівчат і хлопців із проблемами шкіри. Цей набір пластирів від висипок і запалень можна подарувати дівчині, подрузі, другові, чоловікові, жінці на день народження, 8 березня, 14 лютого, Новий рік або просто так. Вкладіть ці стики від прищів у подарунковий б'юті бокс.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?