Всі категорії
Додати товар

Гель-дезінкрустант для розкриття пор (ph 9), 250 мл

450 грн
Опис

Гель-дезінкрустант для розкриття пор (PH 9), 250 МЛ

дата виготовлення 11 2023, термін придатності 36 місяців.

Призначення: антибактеріальне, очищення
Час застосування: універсальний
Стать: унісекс
Класифікація: професійна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна
Об'єм: 250ml

Український бренд Green Pharm Cosmetic представляє інноваційний продукт, який виведе догляд за шкірою на новий рівень. Цей продукт призначено для професійного використання. Гель очищає шкіру. В основі такої дії лежить метод холодного гідрування. Засіб має лужний рН, тому знежирює виділення шкірних залоз, відкриває пори, покращує мікроциркуляцію і прискорює ділення клітин епідермісу.

До складу продукту додано СО2 екстракти, які чинять антисептичну дію, знімають запалення і виводять токсини. Гель позитивно впливає на рельєф шкіри і її тон. Щоб гелем було комфортніше користуватися і надовго зберегти його стерильність, передбачений флакон з дозатором.

апаратна методика починається з нанесення на шкіру обличчя гелю. Накрити обличчя плівкою і теплим рушником. Зняти рушник та плівку, обробити проблемні зони за допомогою електрода з негативним полюсом. При мануальному чищенні проводити процедуру аналогічним чином. Тривалість експозиції залежить від типу шкіри і становить у середньому 20-30 хвилин.

Water (Aqua), Tween-80, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Carbonate, Sodium Hydrocarbonate, Xanthan Gum, Carbomer, Triethanolamine, Nipaguard CMB, Juniperus Communis, Daucus Sativus seeds extract, Myristica Fragrans Extract, Urtica dioica Extract.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
max4
max4
Київ
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?