Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Засіб для зняття макіяжу з очей estee lauder gentle eye makeup remover

140 грн
Опис

Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover швидко та ефективно видаляє туш, тіні та іншу декоративну косметику з очей. Цей засіб для зняття макіяжу підходить для будь-якого типу шкіри. Одразу після його застосування можна наносити новий макіяж. Крім того, засіб знімає сліди втоми, перешкоджає утворенню набряклості і темних кіл. Пом’якшувальні та заспокійливі компоненти тонізують шкіру й дарують їй відчуття комфорту. Засіб успішно пройшов офтальмологічні та дерматологічні випробування, є безпечним для контактних лінз.
У складі засобу для зняття макіяжу з очей Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover не містяться олії та інші жирні компоненти. Він надзвичайно легкий і ніжний. Активна дія компонентів у складі продукту спрямована на зволоження, пом’якшення та заспокоєння клітин епідермісу. Таким чином, шкіра наповниться відчуттями комфорту й свіжості.
Спосіб застосування: намочіть ватний тампон засобом Gentle Eye Makeup Remover, закрийте очі та торкніться до шкіри. Її не потрібно попередньо зволожувати. Зачекайте кілька секунд й повністю зніміть макіяж. Не тріть і не розтягуйте шкіру. Очистіть обличчя засобами, які підходять для вашого типу шкіри. Потім переходьте до використання відновлювальної сироватки й зволожувального крему Estee Lauder.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл