Всі категорії
Додати товар

Освітлюючий гель-пенка з колагеном і обліпихою medi-peel vegan vitamin collagen clear

710 грн
Опис

Освітлюючий гель-пенка з колагеном і обліпихою Medi-Peel Vegan Vitamin Collagen Clear, 300 мл
Освітлюючий гель-пінка Medi-Peel Vegan Vitamin Collagen Clear очищає пори, видаляє забруднення і надлишки кожного салату, змиває залишки макияжа, вирівнює тон і зменшує видимість пігментації, забезпечує відчуття свіжості та вологості.

Вітаміни і кислоти в складі делікатно відлущують роговий шар, що передує закупорці пор і появі чорного току. Средство висвітлює пігментні плями і сальні ніти, бореться з тусклостью і нерівним тоном, придає здорове січення.

Зм'якшує текстуру шкіри, видаляє омертвілі клітини і усуває жирний блиск. Нейтральний pH 6,5, близький до pH здорової шкіри, не порушує кислотно-щелочного балансу. Не провокує сухості і відчуття стянутості після умивання.

Формула містить 24% гідролата облепихи — натурального джерела вітамінів С і Е, який надає освітлюючу і тонізуючу дію, а також забезпечує антиоксидантний захист, за рахунок чого продовжує молодість шкіри.

Веганський колаген у складі гелю забезпечує зволоження, сприяє утриманню вологи і запобігає сухості, згладжує рельєф. Колаген також підвищує пружність, тим самим зменшує розмір розширених пор.

Має сертифікат V-Label®, який підтверджує, що продукт не містить компонентів тваринного походження.

Додаткові діючі компоненти:

Глутатіон стимулює відновлення, живить мікроповреження, заспокоює вікові зміни, бореться з покрасненням і відбелює.
Лимонна кислота (AHA-кислота) відновлює роговий шар, відшаровуючи омертвілі частинки, усуває тусклость, зменшує видимість морщин і покращує загальний стан шкіри.
Глюконолактон (PHA-кислота) має більш крупні молекули, ніж AHA-кислоти, за рахунок чого підходить для чутливої шкіри. Делікатно видаляє ороговілі клітини, вирівнює мікрорельєф і висвітлює пігментацію.
Ніацинамід (вітамін B3) висвітлює пігментацію і запобігає її появі, нормалізує вироблення шкірного сала, зменшує шкірні покриви в Т-зоні (лоб, ніс, щічки і підборочок), підвищує захисні функції шкіри.
Аскорбіл фосфат натрію — стабільна форма вітаміну С, усуває пігментацію, блокує процес спалення, нейтралізує оксидативний стрес і стимулює вироблення власного колагену, за рахунок чого підвищує пружність і щільність.
Екстракт кожури лимона тонізує, м'яко висвітлює, вирівнює тон і сприяє відлущуванню рогового шару.
Вітаміни A, B1, B2, B5, B6, B7, B12, E підвищують місцевий імунітет, зміцнюють природний захисний бар'єр, нормалізують себовиділення, усувають роздратування і надають зміцнюючу дію.
Екстракт розмарину сприяє регенерації, тонізує, прискорює мікроциркуляцію, згладжує мікрорельєф, сприяє боротьбі з віковими змінами.

Підходить для нормальної, комбінованої і сухої шкіри.

Спосіб застосування:
Спіньте невелику кількість гелю у вологих долонях. Нанесіть піну на вологе обличчя. Ніжно помасажуйте та змийте великою кількістю води

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • 300мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?