Всі категорії
Додати товар

Знижка christina silk clean up cream очищаючий крем для сухої шкіри для вмивання

899 грн
Опис

НА ПРОФ.КОСМЕТИКУ ХРИСТИНА , ДЕМАКС , ТІТЦІ -НАЙНИЖЧІ ЦІНИ !! АКЦІЇ, РОЗПРОДАЖІ https://shafa.ua/member/irin_marz Лінія Сілк для 30+, але очищаючі засоби можуть застосовуватися для будь-якого віку Ніжний крем для очищення шкіри Christina Silk Clean Up Cream можна використовувати не тільки як очищаючий засіб, але і як засіб для зняття макіяжу з чутливої зони навколо очей. Засіб відмінно усуває забруднення, не пересушує і не дратує шкіру. Кремова консистенція приємно взаємодіє з епідермісом, не викликає подразнень або лущення. Шкіра виглядає свіжою, тон обличчя вирівнюється. Регулярне застосування засобу дарує відчуття безмежного комфорту і свіжості. Підходить для всіх типів шкіри. Серия Silk направлена на моментальный эффект, так что Вы почувствуете разницу уже с первого применения.

В состав нежного крема для очищения кожи Christina Silk Clean Up Cream входит уникальный комплекс из деликатных компонентов, которые действуют очень мягко и не нарушают естественный баланс в клетках. Кожа не только дышит свежестью, но и прекрасно тонизируется и увлажняется. После применения средства лицо прекрасно подготовлено к следующим этапам по уходу за красотой.

Спосіб застосування: зволожте шкіру шиї та обличчя теплою водою. Кінчиками пальців, змоченими у воді, нанесіть крем Clean Up масажними рухами. Спіньте водою і видаліть вологим рушником. Просушіть шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?