Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія з вітамінами the skin house cleansing oil essential

632 грн
Опис

Гідрофільна олія з соняшником, оливою і шипшиною THE SKIN HOUSE Essential Cleansing Oil Розчиняє макіяж будь стійкості, повсякденні забруднення, а також шкірний жир. Дозволяє одночасно і очищати шкіру, і доглядати за нею. Не залишає жирного блиску і липкої плівки. Після застосування шкіра зволожена і доглянута, стає м'якою, гладкою і свіжою. 150 мл Гідрофільні масло від The Skin House – засіб для ретельного і делікатного очищення. При нанесенні на шкіру масло спочатку розчиняє макіяж будь стійкості, повсякденні забруднення, а також шкірний жир, а потім, при контакті з водою, олія перетворюється на ніжну емульсію, яка змиває і макіяж і забруднення. Масло добре розподіляється по шкірі, проникає в глибину часу, розчиняє там забруднення і виштовхує їх на поверхню шкіри. Очищені пори – ефективна профілактика виникнення акне. В основе средства натуральные масла подсолнечника, оливы и шиповника, которые увлажняют и питают кожу, смягчают ее, оказывает омолаживающее действие.
Масло оливы – источник антиаксидантов и витамина Е, помогает коже лучше усваивать витамины А, D, К и препятствует старению клеток кожи. Масло оливы устраняет шелушения, питает и смягчает кожу, наполняет её энергией, прекрасно тонизирует.
Масло подсолнуха – источник витаминов А и Е, оказывает питательное, увлажняющее и смягчающее действие, ускоряет регенерацию клеток кожи, оживляет её и улучшает цвет. Масло подсолнечника идеально подходит для зрелой, чувствительной и сухой кожи.
Олія шипшини – має загальнозміцнюючу, бактерицидну і імуностимулюючим дією, зміцнює судини, покращує регенерацію тканин, регулює окислювально-відновні процеси в клітинах шкіри, бере участь в мінеральному і вуглеводному обміні, сприяє синтезу колагену, сприяє виведенню зі шкіри продуктів розпаду, підвищує захисні сили. THE SKIN HOUSE Essential Cleansing Oil дозволяє одночасно і очищати шкіру, і доглядати за нею. Не залишає жирного блиску і липкої плівки. Після застосування шкіра зволожена і доглянута, стає м'якою, гладкою і свіжою. Способ применения: нанести на сухую кожу лица и помассировать, чтобы масло смешалось с макияжем, затем смочить лицо водой и помассировать еще появившейся эмульсией, после этого умыться теплой водой.
150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Суха
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?