Всі категорії
Додати товар

Etude house baking powder b.b deep cleansing пінка для очищення шкіри від забруднень...

61 грн
Опис

17,06,2024
Корейська косметика 100% ОРИГІНАЛ! з Кореї, не бодяга з Китаю 30 ML Добитися ідеального видалення всіх забруднень на шкірі, а також стійкого мейку допоможе пінка Baking Powder BB Deep Cleansing Foam. Пінка Etude House Baking Powder B. B Deep cleansing foam для ефективного очищення шкіри від забруднень і стійкою косметики, в тому числі і ББ-кремів, залишає після використання приємне відчуття чистоти. При цьому вона не пересушує і не стягує шкіру. Пінка видаляє продукти життєдіяльності сальних залоз, нормалізує їх роботу, знижує вироблення шкірного сала і впливає на основні причини розвитку запалень, попереджаючи їх появи. Пінка радує приємним ароматом, що приносить ще більше задоволення під час процедури очищення. Частинки соди у складі пінки від Etude House мають здатність проникати глибоко в пори і прибирати особливо сильні забруднення. Пінка має густу консистенцію, яка делікатно і м'яко очищає і живить, тонізує і насичує шкіру киснем. Завдяки натуральним компонентам у складі формули, відбувається швидке відлущування ороговілого шару клітин, за рахунок чого шкіра стає більш рівною, гладкою і підтягнутою. Пінка знімає сліди втоми і стресу і не викликає подразнень при регулярному застосуванні. Сужает поры, слегка матирует и справляется с проблемой черных точек, возникающих из-за забитых пор. Пенка расщепляет кератиновые пробки (сочетание отмерших клеток и кожного жира), которые чаще всего становятся причиной появления черных точек, акне, угрей.

Способ применения: возьмите небольшое количество пенки (достаточно размера горошины) и начинайте массировать лицо со средством круговыми движениями. По завершению процедуры тщательно смойте пенку теплой водой.

Объём: 120мл./30мл./4мл.

Состав:

Baking Powder BB Deep Foam WATER, MYRISTIC ACID, GLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, SILICA, PEG-32, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SODIUM BICARBONATE(0.1%), ORYZA SATIVA (RICE) BRAN, DISODIUM EDTA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM BENZOATE, PEG-14M, FRAGRANCE

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
30 мл 120 мл
Призначення:
Матуюче Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?