Всі категорії
Додати товар

Пінка для вмивання з саліцилової кислотою cosrx salicylic acid daily gentle cleanser 150ml

465 грн
Опис

COSRX Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser - очищаюча пінка з екстрактом чайного дерева, корою верби і натуральними рослинними BHA-кислотами у формі саліцилової кислоти з концентрацією 0,5% дозволяє ретельно очистити шкіру, одночасно м'яким яко відлущуючи її. М'яка та ніжна пінка для вмивання для проблемної шкіри CosRX Salicylic Acid Exfoliating Cleanser: ✓ дбайливо очищає шкіру від забруднень, ороговілих клітин шкіри та залишків макіяжу; ✓ допомагає впоратися з недосконалостями, перешкоджає появі комедонів та прищиків; ✓ вирівнює поверхню шкірного покриву, зробивши його гладким та ніжним; ✓ допомагає усунути чорні точки та звузити розширені пори. Компоненти пінки для вмивання: - Саліцилова кислота – активний протизапальний та антибактеріальний ефект, прискорює процес відновлення і регенерації шкіри, ефективно справляється з лікуванням акне, допомагає мінімізувати розмір пір, матує шкіру. - Масло чайного дерева – діє як потужний антисептик, має протизапальні, бактерицидні, протигрибкові, противірусні та ранозагоювальні властивості, ідеально доглядає за проблемної та жирної шкіри. - Екстракт кори верби - має протизапальні та антисептичні властивості, відлущує ороговілі клітини шкіри та регулює роботу сальних залоз, прискорює клітинний обмін, тонізує шкіру.

☝️ При цьому за рахунок відмінного складу пінка не сушить шкіру і підходить для всіх типів шкіри, в тому числі для чутливої ​​і примхливої. Особливо рекомендується для комбінованої, жирної та проблемної.

Регулярне використання пінки допоможе впоратися з будь-якими запаленнями та подразненнями епідермісу, усунути почервоніння та свербіж шкіри, а також ліквідувати прищики та комедони. Ваша шкіра виглядатиме чудово!

⟹ Використання: нанести на вологе обличчя, ніжно масажувати та змити теплою водою. Косметичний засіб має кремоподібну консистенцію, яка легко розподіляється та у поєднані з водою створює легкий од пінку. ⭐ Об'єм: 150 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?