Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ампульна сироватка з ефектом детоксу medi-peel algo-tox calming intensive ampoule 30ml

565 грн
Опис

Medi-Peel Algo-Tox Calming Intensive Ampoule - Преміальна концентрована сироватка ампульна для обличчя містить великий комплекс натуральних трав, який допомагає зміцнити шкіру, зменшити почервоніння. Надає антиоксидантну та детокс-дію.

Засіб покращує тон шкіри, освіжає, повертає здоровий вигляд та сяйво, підвищує пружність, насичує вітамінами, зволожує та відновлює.

Сироватка має насичений склад, але при цьому має легку приємну гелеву текстуру, яка швидко вбирається і доповнює як ранковий, так і вечірній догляд, роблячи шкіру м'якою і пружною.

Засіб випускається у стильному скляному флаконі із зручним дозатором у вигляді піпетки. Сироватка являє собою легкий гелевий засіб незвичайного зеленого відтінку (через паростки пшениці) з маленькими срібними мікрокапсулами активних компонентів.

Активні інгредієнти:
1. Центела азіатська та пантенол для формування бар'єру шкіри, який утримує вологу та заспокоює шкіру, роздратовану різними факторами.
2. Екстракт паростків пшениці – забезпечує миттєвий заспокійливий ефект і активно бореться із запаленнями та подразненнями, не допускає повторної появи.
3. Комплекс центели азіатської – містить 7 видів Cica, що володіють потужною протизапальною, заспокійливою та загоює дією. Стимулюють внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнюють захисний бар'єр та стінки капілярів та судин.
4. Ніацинамід – регулює роботу сальних залоз та клітинне оновлення, висвітлює вікову та запальну пігментацію, сліди від пост акне. Покращує пружність та вирівнює текстуру.
5. Олії виноградних кісточок, аргани, олії, макадамії, абрикосових кісточок і каріте (ши) – зменшують втрату вологи, роблячи шкіру пружною та м'якою. Підсилюють захисний шкірний бар'єр, а також знімають почервоніння, пом'якшують і живлять, прискорюють процеси загоєння та регенерації.
6. Комплекс пептидів – збільшує пружність та еластичність шкіри, прискорює процеси вироблення організмом власних волокон колагену та еластину. Зменшує глибину зморшок та перешкоджає обвисанню шкіри.
7. Гіалуронова кислота має маленьку молекулу, яка проникає в глибокі шари епідермісу і утримує там необхідну кількість води, сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, надає їй здорового, сяючого вигляду, стимулює синтез еластину та колагену.
8. Запатентований інгредієнт для контролю шкірного сала та звуження пор!

Веганський сертифікат!

Потужний професійний склад покращує загальний стан шкіри, підтягує, заспокоює шкіру, зменшує запалення та почервоніння, відновлює, покращує колір обличчя та відмінно тонізує.

Об´єм: 30ml

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України №172 від 19.03.1994 р. Парфумерно-косметичні вироби належної якості ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Дерматокосметика Натуральна Професійна Елітна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
korea...
KoreanCosmetics
Київ
81% виконаних замовлень
Була