Всі категорії
Додати товар

Сироватка для проблемної шкіри js derma anti ac serum acnetrix 30ml

789 грн
Опис

Серум з цинком і ніацинамідом для проблемної шкіри JsDerma Anti Ac Serum Acnetrix Niacinamide 8% Zn-PCA 1% має протизапальну, антимікробну і бактерицидну дію, ефективно усуває роздратування. Засіб також надає себорегулируючу дію, контролює вироблення шкірного сала і відновлює водний баланс шкіри.
Головні особливості серуму:

в комплексній терапії сприяє лікуванню акне і вугрової висипки

запобігає появі подшкірників

звужує пори

освітлює пост-акне

усуває рубці і вирівнює текстуру шкіри

володіє матуючим властивостями

поповнює нестачу вологи в клітинах

вирівнює тон шкіри і покращує колір обличчя

усуває свербіж і лущення

відновлює захисний бар’єр шкіри

має антиоксидантну дію

Головні діючі компоненти :
Цинк – регулює роботу сальних залоз і запобігає надмірну вироблення себума. Зменшує жирність шкіри, знезаражує, надає м’яку в’язку дію. Прискорює процеси, що відповідають за регенерацію та відновлення шкіри.
Ніацинамід (Вітамін В3) – сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальних втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом’якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої ​​шкіри, надає зігріваючу дію і покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.
Засіб також містить:
Екстракт центелли азіатської – має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар’єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має сосудоукрепляющее дію і зменшує купероз.
Гіалуронова кислота – сприяє зволоженню навіть на глибоких шарах, підвищує тургор шкіри і покращує її еластичність.
Пантенол – стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.
Бета-глюкан – бореться з недосконалостями шкіри, нормалізує гідро-ліпідний бар’єр епідермісу, заспокоює і усуває роздратування, прискорює загоєння запалень.
Екстракт шоломниці байкальської – надає пом’якшувальну, в’яжучий, протизапальну дію. Антиоксидант, регенерує, загоює, заспокоює, надає антимікробну дію, бореться з куперозом, омолоджує, бореться з пігментацією.
Підходить для проблемної шкіри
Спосіб застосування: наносити серум на чисту шкіру обличчя. Може використовуватися як самостійно, так і “під крем”. Підходить для щоденного застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари