Всі категорії
Додати товар

Ампульна равликова сироватка farmstay escargot noblesse intensive ampoule

400 грн -7% 375 грн
Опис

Об'єм 250 мл
Країна-виробник Південна Корея

Термін придатності до 22.09.2025

Ампульна сироватка FarmStay Escargot Noblesse Intensive Ampoule надає інтенсивну антивікову дію, пом'якшує та згладжує шкірний покрив, глибоко живить і наповнює шкіру корисними компонентами. Активна формула засобу розроблена на основі муцину равлика, який надає відновлювальну, омолоджувальну та регенерувальну дію. Продукт має легку текстуру, не залишає після себе жирної й липкої плівки, не забиває пори, згладжує зморшки, має антиоксидантний і омолоджувальний ефект, перетворює вікову та втомлену дерму, підвищує еластичність і пружність, підтягує овал обличчя, перешкоджає провисанню та в'ялості допомагає наситити шкірний покрив корисними вітамінами та зміцнити його імунітет. Сироватка надає шкірі природне сяйво та тонус, без стягування.

Активні компоненти:

Муцин равлика (2,500 мг) — біологічно активний стимулятор, збагачений ферментативним комплексом. Є потужним антиоксидантом, захищає клітини від руйнування й передчасного в'янення, вирівнює колір обличчя та розсмоктує застійні плями. Муцин равлика омолоджує, згладжує зморшки та підтягує шкіру, неабияк покращуючи її зовнішній вигляд.
Ферментований екстракт галактомісу м'яко відлущує ороговілий шар шкіри, прискорює процеси загоєння, вирівнює загальний тон, усуває почервоніння й допомагає в боротьбі з пігментацією й постакне.
Гіалуронова кислота забезпечує довготривале та високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення й утворення передчасних зморщок, стимулює клітинне оновлення.
Токоферол (Вітамін Е) — найпотужніший антиоксидант, а отже, цей вітамін ефективно захищає шкіру від старіння й ушкоджує чинників довкілля. Це загальна властивість вітаміну Е, а загалом токоферол знайшов своє місце в індустрії краси завдяки багатьом позитивним якостям.
Ніацинамід — водорозчинний вітамін В3, який є мегазволожувальним активним інгредієнтом. Він рятує поверхню шкіри від зневоднення, збільшує опірність шкіри у разі втрати вологи, усуває стягнення, лущення.
Екстракт жожоба живить і відновлює, покращує тургор епідермісу, допомагає наповнити клітини живлющою вологою та зняти лущення й сухі висипки.
Екстракт плодів опунції — розгладжує зморшки, відновлює шкіру, складається з мімічними зморшками, м'яко живить і пом'якшує.
Екстракт зеленого чаю — дуже добре зволожує шкіру, підтримує на оптимальному рівні рівень природного pH-балансу шкіри. Не допускає появи надмірного жирного блиску, водночас не сушить шкіру та перешкоджає появі відчуття стягнутості та лущення.
Екстракт кореня гірца — надає омолоджувальну дію й уповільнює процеси старіння. Підвищує пружність і еластичність шкіри, дає ефект ліфтингу. Завдяки антисептичній властивості заспокоює і знімає запалення.
Аденозин — потужний омолоджувальний компонент. Підтягує шкіру, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморщок, гальмує процеси старіння.

Спосіб застосування: Після вмивання, на очищене обличчя нанесіть сироватку та м'якими поплескувальними рухами пальців розподіліть її обличчям, до повного вбирання. Після застосування сироватки нанести крем. Використовувати 1-2 рази на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?