Всі категорії
Додати товар

Хіт японії. зволожувальний гіалуроновий лосьйон hada labo goku-jyun super

560 грн
Опис

Класична версія (червона смужка)
Об'єм 170 мл Термін придатності 2І5 до 12.2025 року
Країна-виробник Японія

 Hada Labo Gokujyun — один із найвідоміших мегазволожувальних гіалуронових лосьйонів у світі! Кожні 4 секунди продається одна така диво-пляшка! У Японії, попри величезну кількість різних засобів із гіалуроновою кислотою, Hada Labo Gokujyun Super Hyaluronic Acid Lotion, безсумнівно — No 1.

Варто омовитися, що японські лосьйони зовсім не схожі на лосьйони в нашому звичному розумінні. Гіалуроновий лосьйон Hada Labo — це, по суті, сироватка, яка дає потужне миттєве зволоження шкірі, швидко вбирається, робить шкіру рівною, м'якою, знімає лущення, почервоніння й подразнення. Шкіра наповнена вологою й сяє здоров'ям.

Лосьйон гіпоалергенний. Не містить мінеральної оливи, алкоголю, барвників і запашників.

Засіб містить 3 види гіалуронової кислоти — звичайну гіалуронову кислоту, супергіалуронову кислоту та наногіалуронову кислоту.

Гіалуронова кислота покращує регенерацію тканин і чудово зволожує шкіру, утворюючи на її поверхні спеціальну захисну плівку, яка утримує вологу
глибоко в клітинах шкіри.

Супергіалуронова кислота здатна утримувати вологу в шкірі вдвічі більше звичайної гіалуронової кислоти (1 мг гіалуронової кислоти здатний утримувати до 6 літрів води!).

Розмір молекул наногіалуронової кислоти становить усього 1/20 від розміру молекул звичайної гіалуронової кислоти, що дає змогу їй проникати глибоко в шкіру.

Комбінація трьох видів гіалуронової кислоти забезпечує повне та глибоке зволоження, завдяки чому забезпечується оптимальний рівень зволоженості шкіри як на її поверхні, так і глибоко всередині. Вона надовго залишається прекрасно зволоженою та здоровою.

Є деякі секрети нанесення лосьйону: Кілька крапель лосьйону розподіляється вологими долонями та наноситься поплескувальними рухами на очищену вологу!!!! шкіру!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?