Всі категорії
Додати товар

Японський комплекс вітамінів в dhc vitamin b-mix 120 табл на 60 днів

265 грн -8% 245 грн
Опис

Об'єм 120 табл на 60 днів Країна-виробник Японія

Термін придатності до квітня 2026

Японський вітамінний комплекс DHC B-mix 30 днів — ефективне поєднання вітамінів групи B, які необхідні нашому організму! Ця добавка дуже корисна для краси та здоров'я шкіри та волосся, а також для відновлення життєвої енергії та нормальної роботи нервової системи!

У біодобавці містяться 8 вітамінів: B1, B2, B6, B12, ніацин (В3), біотин (В7), пантотенова кислота (В5), фолієва кислота (В9), а також вітаміноподібна речовина інозитол (вітамін B8).

Вітаміни групи В — життєво важливі сполуки, які беруть участь у всіх клітинних процесах! Вони захищають шкіру від утворення вугрів і зневоднення, усувають рубці та почервоніння, допомагають позбутися пігментних плям, вибілюють, омолоджують і покращують шкіру, позитивно впливають на структуру волосся, очей, печінки. Також пришвидшують обмін речовин, сприяють контролю ваги, покращують роботу мозку, запобігають авітамінозу, допомагають зняти втому та відновити сили, знімають стрес від напруженої роботи.

В1 — впливає на розумові здібності та пам'ять
В2 — важливий для зору, здоров'я шкіри та слизових оболонок,
В3 (ніацин) — бере участь у синтезі білків, жирів і гормонів (тестостерону, естрогену, інсуліну),
В5 (пантотенова кислота) — потрібен мозку, розщеплює жири, захищає слизові від інфекцій,
В6 — бере участь у синтезі серотоніну, який відповідає за гарний настрій, сон, апетит,
В7 (біотин) — «вітамін краси» для шкіри та волосся, нервової системи, обміну речовин,
В8 (інозитол) — відновлює нервову тканину, шкіру, зменшує накопичення жиру в печінці, стимулює ріст м'язової та кісткової тканини, що важливо для нормального розвитку та росту дитячого організму, а у разі переломів прискорює зрощення кісток.
В9 (фолієва кислота) — бере участь у синтезі амінокислот, особливо важлива під час вагітності, оскільки сприяє правильному розвитку новонародженого.
В12 — захищає нервову тканину, нестача викликає депресію, склероз, втому, анемію.
Вітамін B12 і фолієва кислота беруть участь у формуванні еритроцитів. Група цих вітамінів відповідальна за поділ і ріст клітин плода, засвоєння материнським організмом протеїну, запобігання анемії та токсину вагітних.

Состав :
вітамін В1 — 40 мг, вітамін В2 — 30 мг, вітамін В3 (ніацин) — 40 мг, вітамін В5 (пантотенова кислота) — 40 мг, вітамін В6 — 30 мг, вітамін В7 (біотин) — 50 мкг, вітамін В8 (інозитол) — 50 мг, вітамін В9 (фолієва кислота) — 200 мкг, вітамін В12 — 20 мкг.

Спосіб застосування: по 1 таблетці двічі на день під час приймання їжі.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари