Всі категорії
Додати товар

Tiam vitamin c 24 surprise serum, сироватка з двома формами вітаміну с, 30мл

565 грн
Опис

Сироватка з двома формами вітаміну С спрямована на освітлення постакне, пігментації, загальне вирівнювання тону та підвищення пружності шкіри. Особлива унікальна формула сироватки на безводній основі із двома формами вітаміну С дозволяє працювати ефективно без процесу окислення. В результаті отримуємо еластичну сяючу шкіру з рівним тоном і додатковим впливом, що полірує.

Активні компоненти:

Вітамін C(Ascorbic Acid 22%) – сильний антиоксидант, спрямований на пригнічення вироблення ферменту тирозинази, внаслідок чого відбувається рівномірне вирівнювання тону, освітлення постакне та пігментації, активно синтезує вироблення колагену та еластину, що підвищує пружність та еластичність шкіри.

У концентрації 22% працює за принципом мікропілінгу, вирівнюючи тон та рельєф шкіри.
Вітамін C у похідній формі (Ethyl Ascorbyl Ether 2%) – стабільна формула вітаміну С. Інгібітор тирозинази, тобто вона здатна гальмувати синтез меланіну, а значить має освітлювальні властивості. Зменшує деградацію компонентів міжклітинного матриксу, має виражену протинабрякову дію.

Ферулова кислота – один з потужних антиоксидантів рослинного походження, що допомагає шкірі протистояти впливу вільних радикалів, що відповідають за передчасне старіння шкіри, надає також ефективний протизапальний вплив.
Глутатіон – сильний антиоксидант, спрямований на придушення вироблення меланіну та усунення різного роду пігментації, відповідає за підтримку пружності та еластичності шкіри
Мадекасосид - витяжка з азіатської центели, прискорює кровообіг, заспокоює запалення і знімає почервоніння шкіри, спрямований на зміцнення стінок судин

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?