Всі категорії
Додати товар

Сироватка з вітамінами farmstay dr-v8 vitamin ampoule

430 грн
Опис

Вітамінна сироватка для обличчя – must have весняного догляду за шкірою, так як ці засоби в першу чергу борються з типовими симптомами її авітамінозу: низький тонус, тьмяність, сухість, пігментація. Засіб надає освітлюючу дію, надає обличчю свіжий і відпочилий вигляд. Володіє ефектом омолодження і підтягування рельєфу шкіри. Глибоко зволожує шкіру, бореться з віковими змінами.

Вітамін С сприяє набуттю рівного і здорового тону шкіри, робить її м’якою, наповнює внутрішнім світлом. Вітамін С значно зміцнює ламкі судини і капіляри. Також в його функції входить захист шкіри від шкідливого впливу екології та погодних умов. Вітамін С володіє значними антиоксидантними властивостями, а також стимулює вироблення колагену шкіри і уповільнює процес появи зморшок.

Вітамін Е надає антивіковий і протизапальний вплив, а також активно зволожує шкіру і регулює вироблення шкірного сала.

Ніацинамід – активний компонент для потужного клітинного оновлення шкіри, покращує еластичність шкіри і бар’єрну функцію; допомагає видалити вікові плями і вирівнювати текстуру. Але, ніацинамід не тільки підходить для вікової шкіри! Це прекрасний ефективний компонент для тих, хто бореться зі зморшками і акне! Вирівнює тон шкіри, зменшує акне і прибирає червоні сліди постакне, відомі як постзапальна пігментація. При зовнішньому застосуванні ніацинаміду збільшується кількість церамідів в шкірі, тобто відновлюється порушена бар’єрна функція і зменшується втрата вологи. Ніацинамід прекрасно підходить і для шкіри з жирним блиском. Він регулює вироблення шкірного сала, поступово нормалізує його.

Екстракт алое має властивість утримувати воду в тканинах, що захищає від зневоднення, висушування, а отже, від появи передчасних зморшок.

Екстракт прополісу прискорює оновлення тканин і сприяє більш інтенсивному проникненню корисних речовин в глибокі шари шкіри, зменшує прояв шкірних висипань, вирівнює тон шкіри, надає їй красивий і природний колір.

Спосіб застосування: нанесіть на шкіру легкими рухами після використання очищення.

250 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?