Всі категорії
Додати товар

Оновлювальна інтенсивна нічна сироватка бустер espa tri-active advanced night booster...

2400 грн -45% 1320 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Оновлювальна інтенсивна нічна сироватка бустер Espa Tri-Active Advanced Night Booster 20ml (повний формат, без коробочки)
Код — YD3D
Оригінальна вартість — ≥45 (без урахування доставляння)

Espa Tri-Active Advanced Night Booster — потужна косметична домішка для підвищення нічного відновлення шкіри та омолодження.
Цей інтенсивний нічний підсилювач догляду можна додавати по 1-2 краплі в сироватку, крем або маску для інтенсивного живлення, оновлення, надання енергії та тонусу шкірі, посилення сяйва та розгладження.

Містить кофеїн і екстракт рослини Bidens Pilosa, який містить природний ретинол, а також тут є олії рисових висівок, камелії, примули вечірньої, чорного кмину, льону, плюс ефірні олії гвоздики, ялівцю, розмарину та ін.

Комплекс клітин високої чистоти, що поєднує «Four O'clock Flower» і кофеїн, допомагає іненсифікувати природний цикл нічного оновлення шкіри та захисну функцію шкіри в денну пору. Олія Canola Oil і Winged Kelp заспокоюють і захищають, а екстракти Bidens Pilosa, натурального та ніжного джерела Bio-Retinol допомагають покращити зовнішній вигляд тонких ліній для гладкішого, рівнішого тону шкіри.

Вік: 35+

Спосіб застосування:
Увечері перед сном змішайте на долоні 1-2 краплі Tri-Active Advanced Night Booster, додавши його до вашого улюбленого зволожувального крему, сироватки або маски.
Нанесіть на обличчя, шию й декольте погладжувальними рухами до повного вбирання. Повторюйте щовечора, щоб дати шкірі потужний імпульс у нічну пору.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Жовтий
Розмір:
  • 20мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?