Всі категорії
Додати товар

Medik8 інтенсивна зволожуюча сироватка з гіалуроновою кислотою hydr8 b5 intense

3050 грн
Опис

MEDIK8 ІНТЕНСИВНА ЗВОЛОЖУЮЧА СИРОВАТКА З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ HYDR8 B5 INTENSE

30мл. - 3050грн.

З цією сироваткою ви зможете забути про сухість, зморшки і зниження тургору - естетичні проблеми, викликані недоліком вологи! Medik8 Hydr8 B5 Intense – це вдосконалена версія бестселера бренду Hydr8 B5, до складу якої виробник включив компоненти натурального зволожуючого фактора (NMF), посиливши здатність продукту підвищувати та зберігати рівень вологи у шкірі.

Інтенсивна зволожуюча сироватка Medik8 Hydr8 B5 – продукт, який ідеально доповнить догляд за зневодненою шкірою будь-якого типу, сухою та зрілою шкірою.

Зволоження «потрійної дії» досягається завдяки поєднанню комплексу мультимолекулярної гіалуронової кислоти, натурального зволожуючого фактора (природний компонент епідермісу, який відповідає за притягування та утримання вологи) та вітаміну В5, відомого своїми регенеративними та зволожуючими властивостями. Завдяки такій комбінації компонентів сироватка Medik8 Hydr8 B5 Intense просто не залишає шансів сухості та лущенням та дозволяє відновлювати рівень гідратації та тургор шкіри.

NMF Medik8 Hydr8 B5 Intense 30 ml також містить:

біосахаридну смолу, яка в поєднанні з гіалуроновою кислотою підтримує гідробаланс, м'якість текстури та пружність шкіри;

екстракт сої, що має здатність стимулювати продукцію гіалуронової кислоти шкірою;

ягоди саскатун – джерело антиоксидантів антоціанів, які перешкоджають руйнуванню гіалуронової кислоти та, відповідно, зниженню гідробалансу.

Medik8 Інтенсивна зволожуюча сироватка допоможе не тільки оперативно усунути ознаки зневоднення, але й відновити власну здатність шкіри до підтримки балансу вологи. Такий продукт дозволить зберегти еластичність і надасть молодшого і сяючого вигляду шкірі.

Спосіб застосування

Наносите сироватку на підготовлену – чисту та тонізовану шкіру.

Використовуйте 1 або 2 рази на день, орієнтуючись на потреби шкіри.

Сироватка Hydr8 B5 може застосовуватись у зоні обличчя, шиї та декольте. Для нанесення на цю область потрібно 6 крапель продукту.

Дочекайтесь остаточного всмоктування сироватки і нанесіть зверху зволожуючий крем

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?