Всі категорії
Додати товар

Омолоджувальна пептидна сироватка для повік, medi-peel, mezzo filla eye serum

625 грн
Опис

Омолоджувальна пептидна сироватка для повік, MEDI-PEEL, Mezzo Filla Eye Serum, 30 мл – потужний засіб для омолоджування, призначений для догляду за віковою шкірою. Призначення серуму – відновлення шкіри навколо очей, області міжбров'я та носогубних складок. Продукт ефективно справляється з мімічними зморшками, вирівнює заломи шкіри, усуває «гусячі лапки», і виконує функцію ліфтингу. Активна формула сироватки сприяє глибокому зволоженню епідермісу, тонізує та освітлює синю навколо очей.

Корейська сироватка для повік – безпечний аналог ботоксу. Вміст пептидів у складі дозволяють отримати потужний ефект, що омолоджує, без застосування ін'єкційного методу, так як пептиди здатні проникати глибоко в шкіру, і відмінно в ній засвоюються. Засіб дасть можливість забути про сухість, лущення та стягнутість – шкіра стане зволоженою, пружною та еластичною, а також ущільнитися, якщо вона раніше була витончена.

Пептиди усувають в'ялість шкіри на ранніх етапах, підвищують її еластичність і роблять більш пружною. Завдяки пептидам зменшується глибина зморшок, шкіра підтягується і набуває захисту від обвисання.

Гіалуронова кислота відповідає за інтенсивне зволоження та контроль гідроліпідного балансу. Речовина здатна тривалий період утримувати вологу в клітинах, не допускаючи сухості та лущення. Це дозволяє покращити структуру шкіри, позбавити її від мімічних зморшок, а також надати їй гладкості та ніжності.

Ніацинамід має освітлюючий ефект, тим самим допомагаючи усунути пігментацію та сліди постакне. Компонент знімає почервоніння при подразненні, заспокоює, зупиняє запальні процеси, а також звужує пори та чудово матує шкіру.

Колаген підтягує овал обличчя, позбавляє дрібних зморшок і зменшує глибину більш виражених зморшок. Компонент стимулює вироблення колагенових та еластинових волокон, вирівнює шкірний рельєф, а також забезпечує тонізуючу дію.

Особливих умов використання Особливих
умов використання немає

Особливі умови поєднання
У період застосування косметики з пептидами не використовуй засоби, що містять AHA-кислоти. Цей вид кислот нейтралізує дію пептидів.

Очисти
і тонізуй шкіру обличчя, після чого нанеси сироватку легкими поплескуваннями на шкіру навколо очей та інші ділянки, що вимагають особливого догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення: