Всі категорії
Додати товар

Гель для лікування проблемної шкіри обличчя grown alchemist

1400 грн
Опис

Blemish Treatment Gel — локальний засіб для проблемної шкіри.

Локальний антибактеріальний засіб для шкіри, що схильна до висипань. Зручна у використанні гелева формула легко наноситься та не залишає слідів, що дозволяє використовувати засіб на щоденній основі вранці та вечері. Природні в’яжучі речовини забезпечують негайне полегшення запальних процесів, очищають та звужують пори, а також захищають від утворення майбутніх висипань. Допоміжні натуральні ігредієнти та поживна суміш із 8 заспокоювальних екстрактів зменшують запалення та реактивність, усувають набряки та почервоніння, знижують виразність еритеми та вогнищ постакне. Створює відчуття свіжості та прохолоди завдяки ментолу та камфорі.

Активні компоненти:

Екстракт алое вера – заспокійливий натуральний екстракт, діє як протизапальний засіб, одночасно пригнічуючи реакцію почервоніння.
Саліцилова кислота – кератолітик, сприяє розщепленню та виведенню сального секрету та вмісту закупорених пор. Чинить антисептичну та протизапальну дію.
Екстракт кори білої верби – кератолітик, глибоко очищає та звужує пори, нормалізує виділення шкірного сала. Має протизапальну та антибактеріальну дію, забезпечує м’яку ексфоліацію.
Екстракт ромашки лікарської – потужний антиоксидант, який володіє протизапальними та фотозахисними властивостями.
Екстракт кінського каштану – виявляє протизапальні, протинабрякові, знеболюючі та капіляроукріплюючі властивості.
Олія блакитного кипарису – помітно очищає та зменшує розмір пор, запобігає утворенню плям завдяки своїм антибактеріальним властивостям.
Екстракт арніки гірської – завдяки антибактеріальним властивостям помітно зменшує запалення та заспокоює шкіру.
Рекомендації щодо застосування:

Після очищення шкіри локально нанесіть засіб на уражені ділянки за допомогою ватної палички або чистих кінчиків пальців та залиште на 1-2 хвилини до повного висихання. Використовуйте двічі на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Продавець
meyou.ua
from me to you
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?