Всі категорії
Додати товар

Сироватка з комбучею від medi-peel

650 грн
Опис

Відновлююча сироватка живить, пом´якшує і зволожує, робить шкіру пружною, гладкою і сяючою. Продукт поповнює нестачу вологи, відновлює природний захисний бар´єр та пом´якшує огрубілі ділянки. Підтримує еластичність шкіри, усуває тьмяність, зволожує шкіру зсередини, вирівнює тон та захищає від зовнішніх подразників. Сироватка швидко вбирається, не залишаючи липкості.

Формула базується на запатентованому компоненті 70% Kombucha британського виробництва: актив створюється протягом 336 годин при температурі 29°C. Kombucha, насичена мінералами, вітамінами, поліфенолами та амінокислотами – чудовий антиоксидант, який пригнічує процес окислення, а також ущільнює шкіру та бореться з глікацією, тобто склеюванням волокон колагену. Так Kombucha продовжує молодість шкіри, зменшує виразність зморшок, підтримує пружність та рівний рельєф.

5 видів керамідів загоюють, відновлюють та пом´якшують шкіру. Кераміди здатні зміцнювати захисний гідроліпідний бар´єр завдяки схожості з ліпідами рогового шару: вони вбудовуються в захисний бар´єр. Кераміди запобігають випаровуванню вологи, борються з сухістю та зневодненістю.

🔷️Підходить для всіх типів шкіри.
🔷️Об´єм: 50 мл
🔷️Зроблено в: Південна Корея

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження
Інгредієнти:
Вітамін Е

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?