Всі категорії
Додати товар

Розпив! заспокійлива сироватка derma series anti-red calming serum

300 грн
Опис

Заспокійлива сироватка від бренду професійної косметики Derma Series - Anti-red calming serum -Антистресова сироватка проти почервоніння.

Виробництво Німеччина.

✨Розпив 10 мл - 300 грн✨
Також доступна до замовлення в заводських пакуваннях - 30 мл та 50 мл.

• SOS-сироватка для моментального зняття почервоніння шкіри будь-якої природи• Миттєвий заспокійливий ефект
• Зниження чутливості шкіри до зовнішніх подразнень
• Глибоке зволоження
• При виникненні алергічних реакцій
• В умовах надмірного агресивного впливу факторів зовнішнього середовища.

Сироватка з потужним протизапальним комплексом, розроблена спеціально для чутливої шкіри, схильної до подразнень, висипань та алергічних реакцій різного походження, для зняття свербіння та еритеми.
Миттєво заспокоює подразнену шкіру, а також зміцнює шкірний бар´єр. Водночас сироватка чинить активну регенеруючу та зволожуючу дію, значно знижує поріг чутливості шкіри. Результат застосування сироватки - стабільний стан епідермісу в умовах агресивного навколишнього середовища, шовковиста шкіра з відмінним рівнем зволоженості і рівний здоровий колір обличчя.

БІСАБОЛОЛ - має яскраво виражений антибактеріальний ефект, чудово знімає подразнення на шкірі завдяки зниженню рівня основних медіаторів запалення - цитокінів, а рекордна концентрація вітаміну В5 забезпечує заспокійливий ефект. Альфа-бісаболол ефективно пом´якшує шкіру і сприяє відновленню її еластичності. За рахунок високої концентрації біоактивних молекул бісаболол ефективно підсилює регенеративні функції шкіри. Натуральний енхансер, він сприяє швидкому і глибокому проникненню інших активних речовин у шкіру.

DEFENSIL® - високотехнологічний комплекс з доведеною ефективністю і безпекою на основі трьох рослинних агентів: екстракт халікакабского кардіоспермума, олія з насіння ехіума, неомилюєма частина олії соняшникового насіння. Мега-ефективний у знятті свербіння і алергічних проявів, відновлює міцність пошкоджених судин, зміцнює бар´єрні функції шкіри.

PENTAVITIN® - біотехнологічний комплекс рослинних вуглеводів, який забезпечує миттєве глибоке зволоження, покращує гідратацію клітин епідермісу і створює довготривалий бар´єр для шкіри, що запобігає втраті вологи. За складом компонент дуже близький до вуглеводної фракції рогового шару епідермісу, тому він здатний швидко зв´язуватися з вільними аміногрупами кератину, пов´язувати і утримувати вологу в роговому шарі протягом тривалого часу. Зволожуючий ефект після першого застосування зберігається 72 години! Клінічні відгуки підтверджують виняткову ефективність PENTAVITIN®, який забезпечує поліпшення гладкості і м´якості шкіри більш ніж на 50%, а також зменшує відлущування і свербіж вже після двох тижнів застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 10мл
  • 20мл
  • 30мл
  • 50мл
Класифікація:
Професійна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?