Всі категорії
Додати товар

Theramid azelaic acid сироватка з азелаїновою кислотою, сиворотка антиакне, постакне, розацеа

1650 грн
Опис

Інтенсивна багатофункціональна сиворотка з азелаїновою кислотою для ефективного лікування та зменшення плям постакне, заспокоєння почервоніння та уніфікації тонусу та текстури шкіри. Унікальна формула для щоденного догляду за реактивною шкірою з почервонінням та схильністю до акне.

В складі:
🔺15% азелаїнової кислоти
Азелаїнова кислота — чудовий багатозадачний інгредієнт, який допомагає зменшувати почервоніння та нерівний тон. Вона також має антибактеріальні властивості для лікування акне та діє як кератолітик і ексфоліант, допомагаючи освітлити шкіру. Подібно до гліколевої кислоти (але більш мʼяким шляхом), він допомагає послабити сполучний клей, який утримує верхній шар клітин шкіри разом, щоб вони не закупорювали пори та звільняли шлях свіжим клітинам на поверхню. Також доведено, що азелаїнова кислота блокує тирозиназу (він же фермент, який відповідає за вироблення меланіну або пігменту у вашій шкірі), що робить її ефективним борцем з гіперпігментацією.
🔺 1% колоїдною вівсянкою, яка завдяки своїм заспокійливим та зволожуючим властивостям знімає свербіж та почервоніння та відновлює шкірний бар'єр.
🔺1% Картозину
Декарбоксі карнозин – антиоксидант. Один з різновидів пептиду карнозіну, захищає колаген від руйнування та стимулює його синтез. Протизапальний засіб, сприяє освітленню шкіри.
🔺 Acetyl Tetrapeptide-2
Пептид із чотирьох амінокислот, покликаний замінювати гормон молодості тимопоетин. Він заповнює тимусні фактори, гормони вилочкової залози, серед іншого відповідальні за омолоджування організму та ті, що йдуть з віком. Також зміцнює імунний захист шкіри та прискорює процес відновлення клітин.
🔺5 видів Керамідів (Ceramide NP, Ceramide EOP, Ceramide NS, Ceramide AS, Ceramide AP)
Кераміди (або цераміди) — це жири, знаходяться у верхньому шарі епідермісу. Якщо уявити, що клітини шкіри — цеглини, то кераміди — цемент, який з'єднує їх між собою, а також захищає від втрати вологи та від негативного вливу навколишнього середовища.
🔺 Lecithin
Речовина часто виступає як основний активний інгредієнт — завдяки своїй здатності захищати цілісність клітин. він чудово відновлює бар'єрні функції шкіри, глибоко живить її і захищає клітини від пошкодження вільними радикалами (тому лецитин такий популярний в антивіковій косметиці).

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари