Всі категорії
Додати товар

Сироватка з гіалуроновою кислотою

185 грн
Опис

Сироватка містить 2 види гіалуронової кислоти - високо - і низькомолекулчрну.

Обидва ці види дуже важливі для нашої шкіри. Так як одна проникає в глибокі, а інша працює з поверхневими шарами шкіри. Вона володіє здатністю зв'язувати та утримувати вологу і у сухій атмосфері. Таку властивість можна назвати "ефектом памперса" - поглинена вода утримується всередині у вигляді гелю і не випаровується навіть при зниженні відносної вологості навколишнього повітря.

Поряд з низкою інших речовин гіалуронова кислота є основним компонентом позаклітинного матриксу, який, у свою чергу, і додає пружність і чіткі контурам шкіри.

Після застосування косметики з гіалуронової кислотою шкіра виглядає більш м'якою, гладенькою і ніжною. І це не просто зовнішній ефект. Справа в тому, що вологе середовище, яку створює гіалуронова кислота у поверхні шкіри, зменшує випаровування води через роговий шар, так як інтенсивність випаровування залежить від відносної вологості навколишнього повітря. Це дуже суттєво, оскільки проникність рогового шару для води може різко збільшуватися під впливом УФ випромінювання.

Гіалуронова кислота може "прикрити" пошкоджений роговий шар, не дозволяючи шкірі зневоднюватися, поки йдуть відновні процеси в епідермісі. Тому, якщо у вас з'явилися зморшки, або шкіра потребує догляду, то такий гель допоможе мати здоровий вигляд.

Користуватися сироваткою дуже легко, оскільки вона поміщена у флакон з дозатором, що допомагає зберігати стерильність. Дозатор дозволяє отримати необхідну кількість засобу для нанесення тонкого шару гелю на шкіру. Сироватка призначена для обличчя, зону декольте, можна під очі і навіть на область губ. Наносити можна перед сном або вранці на очищенню шкіру 1 раз на день під крем або як самостійний засіб. Вік 30+

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?