Всі категорії
Додати товар

Cos de baha tn tranexamic acid niacinaide serum сироватка з транексомовою кислотою 5%

710 грн
Опис

Сироватка з транексамовою кислотою Cos De Baha TN Tranexamic Acid Niacinamide Serum — сироватка для ідеально рівного тону обличчя без пігментації, постакне та почервоніння. Активна формула спрямована на зменшення пігментації, слідів від акне та мелазми, які можуть бути особливо стійкими, а також зниження чутливості шкіри до ультрафіолетового випромінювання.

✅ Заспокоює подразнення, розгладжує мікрорельєф, робить шкіру гладкішою та пружнішою.
✅ Має м'яку вибілювальну дію, бореться з небажаною пігментацією й застійними плямами, робить тон обличчя рівномірнішим.
✅ Усуває тьмяність, зменшує видимість куперозу, повертає шкірі здоровий відпочилий вигляд і природне сяйво.
✅ Усуває стягування і зневоднення, зміцнює волокна епідермісу та відновлює цілісність шкірних покривів.

Сироватка на 72% складається з органічних інгредієнтів. НЕ містить сульфатів, парабенів, штучних барвників, спирту, мінеральних олив і запашників. Продукт на безводній основі, виробляється на базі екстракту алое вера.
- Транексамова кислота знижує синтез меланіну, перешкоджає появі небажаної пігментації, освітлює та вирівнює тон.
- Екстракт алое вера глибоко зволожує, живить шкіру, очищає її від забруднень, сприяє загоєнню ран і порізів, гальмує вікові зміни, активно захищає шкіру від негативного впливу довкілля, нормалізує обмінні процеси, омолоджує.
- Ніацинамід (вітамін В3) відновлює бар'єрну функцію дерми, нівелюючи лущення, подразнення й зневоднення. Компонент покращує колір обличчя, усуває тьмяність, зменшує почервоніння, знімає запалення, бореться з акне, освітлює пігментні плями та постакне, уповільнює процес старіння (як антиоксидант) і підвищує еластичність шкірних покривів, звужує пори та зберігає шкіру матової.
- Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.
- Екстракт чаю нормалізує клітинні обмінні процеси, надає заспокійливу дію, знімає почервоніння та запалення, підвищує місцевий імунітет шкіри, захищає її від негативного впливу чинників довкілля, а також запобігає передчасне старіння клітин шкіри.
- Екстракт бузини має виражені антиоксидантні властивості, зміцнює імунітет, заспокоює запальні процеси.
- Екстракт макордики ганганганц допомагає загоювати пошкодження на шкірі, має антисептичний і протизапальний ефект, бореться з екземою, псоріазом і фурункулами, а також зменшує ймовірність появи шрамів і запобігає подразненню шкіри. Крім того, екстракт проявляє омолоджувальні властивості, живлячи шкіру, підтягуючи її та розгладжуючи зморшки.
- Екстракт едельвейсу є потужним антиоксидантом, що надає захисну, пом'якшувальну та протизапальну дію, захищає клітини шкіри від різних пошкоджень і перешкоджає процесам старіння.

❗ Перед використанням обов'язково треба провести патч-тест. Для цього нанесіть трохи засобу під підборіддям, і простежте за реакцією впродовж 24 годин.
❗ Перший тиждень використовуйте засіб через день. Якщо немає свербіння та почервоніння, переходьте на щоденне використання вранці та ввечері.

Спосіб застосування: нанесіть 1-2 краплі сироватки після використання тонера на очищене обличчя, шию та зону декольте, виключаючи зони очей і губ. Дайте засобу увібратися, потім використовуйте зволожувальний крем. Продукт рекомендується застосовувати щодня вранці та ввечері впродовж не менш ніж 2 місяців.

✅ 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?