Всі категорії
Додати товар

Звужуюча пори сироватка для обличчя з 5% ніацинаміду bebak pharma, 30 мл

730 грн -60% 299 грн
Опис

Передова сироватка BEBAK має здатність розгладжувати поверхню шкіри та відчутно оновлювати її, мінімізуючи втрату вологи за допомогою ніацинаміду в складі. Засіб підтягує шкіру, звужує пори, регулює виділення шкірного сала. Формула містить цинк, який відіграє важливу роль у виробленні власного колагену, і робить шкіру підтягнутою й пружною, помітно омолоджує. Цераміди у складі сироватки забезпечують сяючий вигляд шкіри, захищаючи її від негативного впливу зовнішніх факторів. Активні інгредієнти: 5% ніацинаміду, 1% цинку PCA, Готу Кола, ферментний лізат лактобактерій, молочна кислота, цераміди.

Ніацинамід є корисною формою вітаміну В3 для шкіри. Цей компонент запобігає утворенню тонких ліній і зморшок, активно бореться з ознаками передчасного старіння. Ніацинамід вирівнює тон шкіри й лікує прищі, заспокоює шкіру, зменшує її чутливість й допомагає позбутись почервонінь. Живить шкірний покрив і забезпечує інтенсивний зволожуючий догляд.

Цераміди - це молекули ліпідів, які знаходяться у високих концентраціях в клітинних мембранах верхнього шару шкіри. Вони наче клей, що скріплює клітини нашої шкіри, щоб зберегти шкірний бар’єр цілим і здоровим. Цераміди допомагають утримувати вологу всередині клітин шкіри, а шкідливі елементи - ззовні, тим самим відновлюючи природний бар’єр шкіри. Більш того, вони запобігають сухості та подразненням, а також захищають епідерміс від шкідливого впливу навколишнього середовища. Сироватка підходить для жирної та комбінованої шкіри. Не підходить для сухого типу шкіри. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Жирна Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження Відновлююче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?