Всі категорії
Додати товар

Гель пилинг скатка скраб

110 грн
Опис

Пілінг-скатка гель з екстрактом зеленого чаю матчу Laikou Matcha Peeling Gel володіє отшелушивающим і очищає властивостями, зволожує, тонізує, стимулює регенерацію, вирівнює рельєф і колір шкіри. Ідеально підходить для комбінованої і жирної шкіри.

Пілінг-скатка – це сучасна заміна скрабів, звичайних пілінгів та інших засобів, покликаних видаляти відмерлі клітини шкіри, очищати пори, рятувати шкіру від надлишків шкірного жиру. Перевага скатки в тому, що вона абсолютно не травмує шкіру, на відміну від деяких агресивних скрабів, які здатні травмувати, дряпати шкіру з-за великих абразивних частинок у складі, і як наслідок - шкіра починає лущитися. Пілінг-скатка дуже дбайливо, але в теж час дуже ефективно очищає пори, видаляє відмерлі клітини і надлишки шкірного сала, пілінг-скатка шліфує поверхню шкіри, вирівнюючи тон обличчя і звільняючи закупорені пори.Крім того, що скатка ефективно очищає шкіру, вона надає масажну дію, завдяки якому поліпшується кровообіг, стимулюється регенерація клітин шкіри, після застосування стягуються пори, обличчя стає свіжим, оксамитовим.

Основні інгредієнти:

Екстракт зеленого чаю матчу відомий своїми антиоксидантними властивостями.Містить високу кількість поліфенолів, ксантинів. Ксантины представлені в зеленому чаї кофеїном і теоброміном, які надають протизапальний ефект. Зелений чай захищає шкіру від старіння і пошкодження її сонячними UVB-променів. Стимулює кровообіг, сприяє розщепленню підшкірного жиру, готує шкіру для подальшого всмоктування речовин.

Гліцерин під час процедури пілінгу проникає в глибокі шари епітелію, насичує вологою клітини. Підвищує пружність, робить шкіру гладкою і наситила.

Спосіб застосування:

Використовувати 2-3 рази в тиждень. Нанести на очищену, суху шкіру і обережними круговими рухами помасажувати обличчя, уникаючи області навколо очей і губ . Після змити водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Суха
Продавець
modnooooo
modnooooo
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?