Всі категорії
Додати товар

Artistry skin nutrition™ набір «матування та баланс шкіри»

2199 грн
Опис

З набором Artistry Skin Nutrition™ «Матування та баланс шкіри» ваша шкіра набуває свіжого і здорового зовнішнього вигляду без жирного блиску!

Набір незамінних засобів щоденного догляду для підтримки здорової краси без жирного блиску!

Усі формули для засобів матувальної лінії були розроблені з використанням фітонутрієнтів та рослинних інгредієнтів, ретельно відібраних із врахуванням їхніх специфічних властивостей і переваг.

Формули продуктів повертають шкірі свіжість, відновлюють її баланс, захищають та можуть допомогти відтермінувати появу помітних ознак передчасного старіння.

Регулярне застосування засобів сприяє тому, що шкіра набуває свіжого і здорового зовнішнього вигляду без жирного блиску.

Термін придатності: 36 місяців
Країна-виробник: США

Для кого:

Для жирної, нормальної, жирної, комбінованої шкіри

Вiк:

18 - 35 років

До складу набору входять:

Гель-желе для очищення обличчя з ефектом матування — м'яко і дбайливо видалить залишки макіяжу, очистить пори і надасть шкірі сяйва.

Освіжальний тонік з ефектом матування — освіжить і підготує вашу шкіру до процедури подальшого догляду, підтримає мікробіом шкіри, а також допоможе контролювати активність сальних залоз.

Денний лосьйон з SPF 30 з ефектом матування — завершення щоденного ритуалу краси. Лосьйон швидко всотується, надаючи шкірі матовості та здорового зовнішнього вигляду без жирного блиску. Крім того, засіб допомагає попередити передчасне старіння шкіри внаслідок впливу УФ-випромінювання.

Властивості

Засоби лінії дозволять вам:

узяти під контроль виділення шкірного жиру

зробити пори менш помітними

покращити тон та загальний зовнішній вигляд шкіри

зменшити жирний блиск

допомогти попередити появу подразнення

Усі засоби матувальної лінії для шкіри обличчя мають легкий природний аромат з нотками свіжого зеленого цитрусу, листя жасминового чаю та дерева.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Салатовий
Тип шкіри:
Жирна
Продавець
ruslanarich
AmwayForYou
Супер-продавець
Дніпро
87% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?