Всі категорії
Додати товар

Тонер-есенція з гіалуроновою кислотою missha super aqua ultra hyalron skin essence

700 грн
Опис

Активні інгредієнти: Гіалуронова кислота, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Усі типи, Жирна, Суха, Комбінована, Проблемна, Чутлива
Основна дія: Зволоження, Відновлення
Об'єм: 200 мл
Вік: 15+, 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Зволожувальний тонер-есенція з гіалуроновою кислотою Missha Super Aqua Ultra Hyalron Skin Essence in Toner — найкраще рішення для сухої та зневодненої шкіри.
Тонер — есенція миттєво позбавить шкіру відчуття сухості, наситить її живлющою вологою й збереже відчуття зволоження на весь день. Завдяки тому, що до складу тонера входять 10 різновидів гіалуронової кислоти, шкіра надовго позбудеться зневоднень і лущення.
Тонер-есенція завдяки насиченому складу поєднує в собі відразу два етапи догляду — тонер і есенцію. Тому Missha Super Aqua Ultra Hyalron Skin Essence in Toner як концентрований продукт, посилить дію наступного кроку у вашому догляді, а також подарує вашій шкірі ще більше зволоження, живлення та свіжості, ніж інші схожі засоби.
До складу Missha Super Aqua Ultra Hyalron Skin Essence in Toner входять такі активні компоненти:
10 різновидів гіалуронової кислоти — глибоко зволожують і живлять шкіру, сприяють утриманню вологи в клітинах шкіри та верхніх шарах епідермісу. Також усувають відчуття сухості та сприяють згладженню як мімічних, так і вікових зморщок.
Пантенол — ефективно заспокійливий компонент, усуває запалення й лущення, позбавляє почервоніння, також сприяє метаболізму клітин і стимулює вироблення власного колагену.
Бетаїн — відновлює й підтримує правильний гідроліпідний баланс у клітинах шкіри, зволожує її й робить м'якою й ніжною.
Олія жожоба — глибоко живить шкіру, повертає їй пружність, робить гладкою й еластичною.
Екстракт бергамоту — покращує мікроциркуляцію, вирівнює колір обличчя й згладжує зморшки.
Екстракт грейпфрута — позбавляє набряклості, освітлює пігментацію й насичує шкіру вітамінами, роблячи її красивішою та здоровішою.
Спосіб застосування: Нанесіть тонер-ессенцію на суху та чисту шкіру обличчя, після вмивання. Видавіть достатню кількість Super Aqua Ultra Hyalron Skin Essence in Toner і розподіліть її обличчям за допомогою рук або ватного диска. Дайте тонер-ессенції вбратися. Потім нанесіть свій крем для обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?